fbpx

Design interior spatii publice – maiestria ingemanarii stilurilor, functionalitatii si rafinamentului

Evolutia rapida a evenimentelor, a tehnicii si tehnologiei, trecerea fulguranta a timpului, precum si nevoia si dorinta noastra de a recupera cat mai multi timpi fac sa acceptam stereotipurile si sa ni le interiorizam, intr-un mod absolut natural.

Desi tumultul vietii incepe sa ne distraga atentia de la detalii, atunci cand suntem pusi in fata unei noi intepretari, a unei creatii sau abordari creative, ne face sa ne rupem din ritmul alert si ne permite sa avem cateva clipe pe care le alocam admiratiei si imbogatirii emotionale si psihice, momente in care ne bucuram si care ne raman in mental si ne ofera noi standarde, noi modalitati de raportare la ceea ce ne inconjoara.

Instruiti in unele dintre cele mai prestigioase scoli in domeniu, inzestrati cu talent si creativitate slefuite prin experienat si munca asidua, specialistii Studio Insign, prin proiectele de design interior spatii publice, reusesc sa surprinda exact acea clipa de reverie si incantare a fiecaruia dintre noi.

Eliminand stereotipiile, dar fructificand valorile clasice, realizand un melanj original, creativ si distins de stiluri, specialistii Studio Insign realizeaza proiecte de design interior spatii publice menite sa surprinda, sa creeze o imagine distincta si plina de farmec, menita sa ramana pe retina publicului si sa stabileasca o noua imagine de brand.

Ne face placere sa va prezentam unul dintre proiectele de design interior spatii publice in care alegerile inspirate, abilitatea de a imbina eleganta si functionalitatea au dus la desavarsirea unui spatiu plin de rafinament, distinctie si lux, in care, datorita destinatiei spatiului – salon makeup – femeile se pot bucura de atmosfera nostalgica a stilului Francez Provencal.

design interior spatii publice, amenajari interioare

Fiecare detaliu de amenajare interioara este ales astfel incat sa transforme experienta celor care apeleaza la serviciile salonului de makeup in una plina de farmec, stil si rafinament.

amenajare interioara, design interior spatii publice

Nuantele calde, primitoare si elegante utilizate atat pentru mobilier, cat si pentru pereti si pardoseala, subliniate prin accente roze, menite sa adauge un plus de rafinament si distinctie stabilesc o nota romantica, feminina elementelor de amenajare interioara.

amenajare interioara, amenajari interioare

Lemnul nobil utilizat pentru boiserie si pentru obiectele de mobilier este finisat elegant in combinatii de nuante de crem si nuc ceea ce accentueaza atmosfera rafinata, romantica, plina de feminitate si eleganta a proiectului de amenajare interioara in ansamblu si a fiecarui element care compune intregul, in particular.

Realizarea celor mai originale si creative proiecte de design interior spatii publice reprezinta unul dintre domeniile in care specialistii Studio Insign exceleaza, oferind farmec, rafinament si eleganta fiecarui spatiu pentru care realizeaza proiecte de amenajare interioara.