fbpx

Design interior sali evenimente – atmosfera feerica, fascinanta, incantatoare

Sezonul estival da startul evenimentelor de toate genurile, dar, cu certitudine, cele mai emotionante evenimente ce incept sa  se petreaca odata cu sosirea acestuia sunt nuntile.

Pregatirea unei nunti este o provcare din ce in ce mai mare atat pentru miri, cat in special pentru specialistii din domeniul HoReCa, specialisti care trebuie sa faca fata concurentei din ce in ce mai dezvoltata, a cerintelor din ce in ce mai crescute ale mirilor si bineinteles, care trebuie sa realizeze acele evenimente care, purtand semnatura lor sa devina un veritabil moment demn de a fi integrat in portofoliul de succese fabuloase, de creativitate si originalitate.

Unul dintre elementele ce vin sa sprijine realizarea unui eveniment de succes este locatia aleasa pentru desfasurarea acestuia, de atmosfera creata si de elementele ce vin sa surprinda, sa fascineze si sa impresioneze.

design interior sali evenimente, design interior, proiecte 3d

Parteneri fideli ai celor care isi doresc sa se inconjoare de frumos gandit si realizat astfel incat sa aiba veleitati functionale incontestabile, specialistii Studio Insign – design interior Romania realizeaza proiecte de design interior sali evenimente si proiecte 3D pentru amenajarea salilor de evenimente menite sa transforme fiecare moment petrecut acolo intr-o veritabila experienat de neuitat.

Unul dintre proiectele de design interior sali evenimente realizate de Specialistii Studio Insign – design interior Romania este cel al salii de evenimente Eden.

Stituata intr-un spatiu relativ impersonal, sobru, mai exact la ultimul nivel al unei cladiri de birouri, aceasta sala de evenimente s-a dorit a fi o veritabila trecere intr-un sptiu feeric, in care perfectiunea imbinarii culorilor, a formelor, pieselor de mobilier si a elementelor estetico-functionale sa te trimita intr-o fabuloasa poveste in care armonia si eleganta sunt elemente ce domina intreaga atmosfera.

design interior, proiecte 3D, amenajare interioara

Specialisti Studio Insign considera ca un proiect 3D pentru amenajarea unui spatiu este un veritabil succes atunci cand, prin alaturari inspirate, transforma fiecare element intr-un narator ce vine sa completeze o poveste ce nu poate fi uitata, accentuata de nuante si jocuri de lumini si umbre.

Avand ca tema lumea plina de mister a zeilor antici, Olimpul, acest spatiu dedicat celebrarii acelor momente menite sa scimbe cursul destinului se transforma intr-un spatiu in care poti pluti de fericire.