fbpx

Design interior restaurant – comuniunea intre stil, specific si functionalitate

Comunicarea este elementul care stabileste si consolideaza relatiile interumane, creaza oportunitatile de colaborare profesionala sau poate sa distruga orice tip de relatie umana.

Comportand cele mai diverse forme, comunicarea este unul dintre aspectele pe care le au in atentie specialistii in design interior atunci cand demareaza realizarea unui proiect de amenajare interioara.

Daca vorbim despre proiectele de amenajare interioara spatii publice, este foarte important sa stabilim o comunicare cat mai adecvata prin intermediul design-ului interior. In cazul in care  aducem in discutie proiecte de design interior restaurant, este foarte importanta stabilirea relatiei de incredere si apreciere intre client si brand, iar aceasta se realizeaza cel mai rapid, de la prima vedere prin ambianta restaurantului.

Percepute ca arte, comunicarea si designul interior sunt doua elemente care conlucreaza si se completeaza perfect. Asfel, proiectele de design interior resataurant comunica prin fiecare element specificul, atmosfera pe care clientii o pot gasi, precum si starea ce le va fi transmisa.

La conceperea proiectelor de design interior restaurant realizate, specialistii Studio Insign – studio design interior Romania s-au asigurat ca fiecare element utilizat in realizarea conceptului comunica exact mesajul specific locatiei.

In cazul Restaurantului Stake House, influentele texane utilizate in realizrea proiectului de design interior restaurant, realizat de specialistii studioului de design interior Romania, vin  sa sugereze intr-un mod elegant, plin de originalitate si creativitate, specificul bucatariei: friptura de vita, precum si publicul caruia i se adreseaza: medium-high.

Design interior restaurant, design interior Romania, amenajare interioara

Proiectul de design interior restaurant realizat pentru restaurantul Bistro Toscan, trebuia, dupa cum ii spune si numele, sa comunice clientilor atmosfera relaxata, feerica si lipsita de tumultul urban a Regiunii Toscana. Atmosfera specific provinciilor italienesti a fost redata atat prin alegerea mobilierului, cat si prin alegerea inspirata a specialistilor studioului de design interior Romania de decorare a peretilor. Tratati pentru a creea patina timpului, innobilati cu fresce incadrate de ferestre, peretii restaurantului reusesc sa ii transpuna pe cei care trec pragul restaurantului in lumea boema si placuta, in oaza de liniste si relaxare pe care si-o doresc.

design interior restaurant, amenajare interioara, design interior, design interior Romania

Realizand proiecte de design interior restaurant menite sa comunice si sa stabileasca o relatie directa cu cei care le trec pragul, specialistii Studio Insign reusesc sa surprinda esenta fiecarui proiect, chintesenta dorintelor proprietarilor.