fbpx

Design interior fabulos – conlucrarea intre proprietari si specialisti

Desi multi dintre noi nu ofera foarte mare importanta elementelor de design interior, relevanta amenajarii interioare in viata de zi cu zi este foarte mare, avand chiar influenta majora in starea de spirit, modalitatea in care percepem si ne raportam la provocarile zilnice oferite de viata. 

Prin design interior se realizeaza legatura intre forme de exprimare a artei: pictura, sculptura arhitectura, fiecare cu influenta fantastica de interiorizare si exteriorizare a starii de spirit, a transformarii in sentimente si perceptii a ceea ce ne inconjoara.

Fiecare element si proiect de amenajare interioara bine realizat utilizeaza principiile unitatii, varietatii, proportiei, echilibrului, ritmului, principiile formelor, texturilor, spatiului, miscarii si culorii.

Pentru multi dintre noi, termenul de design interior este similar cu cel de decor, ceea ce nu caracterizeaza modalitatea de abordare a acestei discipline din perspeciva profesionistilor.

Decorul presupune absenta subiectului, iar unicul scop este obtinerea unei placeri vizuale. Design-ul interior presupune o unitate a elementelor, existenta unui continut si a unei structuri. Prin design interior, profesionistii reunesc elemente, forme, culori care spun o poveste, iar ansamblul, per total reprezinta atat naratiunea, cat si manifestarea vizuala a acesteia.

Esential in realizarea unui design interior fabulos este realizarea unei colaborari stranse si permanente intre specialisti si proprietari.

O astfel de colaborare asigura realiazea unui proiect de amenajare interioara in care se regasesc functionalitatile, elementele estetice, reprezentarea personalitatii proprietarilor si manifestarea artistica a celor care conlucreaza la realizarea proiectului.

Colaborarea ideala intre profesionisti si proprietari presupune transpunerea dorintelor si a personalitatii proprietarilor, intr-o forma artistica, echilibrata si eleganta de exprimare a artelor, in design interior. Pentru realizarea atmosferei perfecte, in care proprietarii se regasesc si care exprima exact ceea ce acestia isi doresc, se realizeaza imbinarea perfecta intre dorintele acestora si profesionalismul, experienta si priceperea specialistilor.

Proiectele de design interior realizate de specialistii Studio Insign reprezinta comuniunea perfecta intre aceste elemente, ceea ce face ca acestea sa isi aiba finalitatea in rezultate de succes.