fbpx

Design interior dormitor – distinctia si eleganta templului intimitatii

Pentru ca ne dorim ca dorintele dumneavoatra de amenajare interioara sa fie indeplinite in cel mai fin detaliu, pentru ca lucram permanent la noi modalitati si tehnici care sa creeze acea atmosfera pe care o doriti in sanctuarul intimitatii si relaxarii dumneavoastra – dormitorul, va prezentam o selectie rafinata de proiecte de design interior dormitor realizate de specialistii nostri, care pot reprezenta un punct de inspiratie pentru viitoarele dumneavoastra proiecte de amanejare interioara.

Determinati in a imbina perfect dorintele proprietarilor cu creativitatea, experienta si profesionalismul specialistilor nostri in design interior, am realizat de-a lungul timpului o serie de proiecte de amenajare interioara dormitor care au oferit satisfactia si implinirea dorintelor clientilor nostri.

La realizarea proiectului de design interior dormitor pentru una dintre casele amenajate in stil clasic de catre specialistii nostri am inglolobat influente pline de eleganta si dinstictie a palatalor nobililor spanioli, am realizat o atmosfera nobila si plina de bun gust prin imbinarea fabuloasa a tapetului textil brodat manual cu piesele de mobilier sculptate, imagine dominata de un pat maiestuos cu baldachin.

amnajare interioara, design interior dormitor

In conceperea acestui proiect de design interior dormitor, designerii Studio Insign au dorit sa readuca in viata proprietarilor rafinamentul, eleganta si distinctia fabuloaselor saloanelor intime ale romanticului secol XVIII.

amenajare interioara, design interior dormitor

Daca ar trebui sa descriem doar in cateva cuvinte proiectul de amenajare interioara dormitor realizat de care specialisti nostri, primele cuvinte care ne-ar aparea in minte sunt romantism, eleganta, stil, suavitate.

Inspirati de personalitatea distinsa a proprietarei, specialistii Studio Insign au utilizat nuante rafinate de roz piersica si crem perlat, au utilizat mobilier definit prin linii armonioase, rotunjite, imprimand eleganta si rafinament.

design interior dormitor

Detinand abilitatea fantastica de a ingemana trecutul, prezentul si viitorul, capacitatea de a privi in trecut pentru a-si alimenta vizionarismul, maiestria de a reda si transpune stiluri si personalitati in expresii elegante si stilizate de design interior dormitor, specialistii Studio Insign realizeaza cele mai surprinzatoare proiecte de amenajare interioara dedicate dumneavoastra.

Va asteptam in cel mai inspirat, elegant si original studio de design interior – Studio Insign pentru proiecte de amenajare interioara care sa surprinda si sa redea cele mai rafinate si elegante expresii ale dorintelor si personalitatii dumneavoastra.