fbpx
dormitor-matrimonial-6_8aaq

Design interior dormitor – armonia intre estetic, functional si confort

In esenta, dormitorul este acel loc linistit, acea oaza de calm in care traiti momentele linistite, singuri sau savurand fiecare clipa alaturi de persoana iubita.

 

Dormitorul este locul in care va reincarcati bateriile dupa consumul de energie din fiecare zi, in care va pregatiti pentru a intampina provocarile ce urmeaza, dormind.

Avand in vedere ca ne petrecem aproximativ o treime din viata dormind, conform statisticilor, nu ar trebui ca dormitorul sa fie o zona de rasfat maxim?

 

Designerii de interior ai Studio Insign – studio design interior Romania, stiind ca aspectul estetic si cel functional au o importanta egala atunci cand vorbim de elemente ce constituie proiectul de design interior dormitor, la realizarea acestuia au in vedere forma si confortul patului, forma si functionalitatea derssing-ului, a zonei de infrumusetare, calculeaza cu precizie si aleg fiecare detaliu avand in vedere realizarea echilibrului intre functionalitate si design.

design interior dormitor, amenajare interioara dormitor, design interior

 

Ca orice compozitie completa si omogena, un proiect de design interior dormitor, are nevoie de un punct central si tocmai de aceea, designerii de interior ai Studio Insign – studio design interior Romania, stabilesc impreuna cu dumneavoastra prezentandu-va in acelasi timp cele mai in voga tendinte, precum si impartasindu-va din vasta lor experienta, elementul central al amenajarii interioare pentru dormitorul dumneavoastra.

design interior Romania, design interior dormitor

 

Unul dintre cele mai importante aspecte pe care designerii de interior ai Studio Insign il iau in calcul atunci cand stabilesc linia de realizare a proiectului de amenajare interioara dormitor este ca acesta sa reprezinte proprietarul, altfel spus, sa va reprezinte.

 

Fiind una dintre cele mai intime camere ale casei, dormitorul trebuie sa fie intr-o armonie perfecta cu personalitatea si dorintele dumneavoastra, respectand in integraliate optiunile pe care le aveti si care vin sa va genereze confortul fizic si pshic.

 design interior, amenajare interioara, amenajare interioara dormitor, design interior dormitor

Tocmai de aceea, analizand fiecare detaliu, specialistii Studio Insign realizeaza proiectul de amenajare interioara dormitor avand in vedere armonizarea elementelor intre ele, cu doleantele si personalitatea dumneavoastra, cu tendintele in domeniu, adaugand si creativitatea si inventivitatea de care dau dovada la realizarea fiecarui proiect, stabilind cu exactitate cele mai potrivite detalii, plecand de la modalitatea in care sunt acoperiti peretii, culoarea podelei, tipul de iluminat ales, pana la stilul de design pe care il preferati.

Daca doriti ca proiectul de design interior dormitor sa va reprezinte, sa para o armonioasa extensie a personalitatii si trairilor dumneavoastra, va asteptam la Studio Insign – studio design interior Romania.