fbpx

Design interior centru SPA – designul relaxarii si rasfatului absolut

Solicitaţi pentru a realiza proiecte dintre cele mai diverse, plecând de la proiecte de amenajare interioară casă, cafenea, restaurant, sedii firmă sau spaţii publice, designerii de interior ai Studio excelează în toate, iar încununarea eforturilor lor este aprecierea obținută pentru fiecare dintre proiectele realizate. Printre nenumăratele și variatele solicitari primite se numără şi realizarea de proiecte de design interior centru SPA.

Reprezentând unele dintre cele mai complexe proiecte de amenajare interioară, realizarea proiectelor de design interior spaţii publice, sunt conturate de specialiştii noştri astfel încât să reprezinte un mix perfect de stiluri, să creeze atmosferă plăcută, relaxantă şi primitoare şi să creeze imaginea classy şi rafinată locaţiei.

Toate proiectele de amenajare interioară spaţii publice realizate de specialiştii noştri respectă în totalitate specificul locaţiei, oferindu-i acesteia acea tuşă personală, care o face remarcabilă.

design interior, design interior centru SPA, amenajare interioara

Dedicate persoanelor de toate vârstele, dorindu-se a se prefigura într-o destinaţie în care relaxarea, starea de bine, bunul gust, rafinamentul şi calitatea de excepţie se regăsesc într-o comuniune perfectă, realizarea proiectelor de design interior centru SPA presupun o abordare multifaţetată atât din punct de vedere al stilurilor, cât şi din punct de vedere al funcţionalităţilor.

Alături de funcţionalităţile specifice unui centru de relaxare şi răsfăţ, un centru SPA înseamnă, înainte de toate ambient. Ambianța ce trebuie să fie realizată în cadrul unui astfel de spaţiu este cea care are menirea de a susţine inducerea stări de bine şi de detaşare de grijile cotidiene, presante şi stresante.

design interior, amenajare interioara, design interior centru SPA

Având ca principiu de realizare obţinerea unei compoziţii ce răspunde pozitiv tuturor cerinţelor specifice, designerii de interior ai Studio Insign utilizează în realizarea proiectelor de design interior centru SPA materiale speciale, precum sarea de Himalaya, recunoscută pentru veleităţile sale terapeutice.

Prin realizarea melanjurilor ideale de culori, obiecte de mobilier şi funcţionalităţi, specialiştii Studio Insign dovedesc prin fiecare proiect de amenajare interioară realizat că stăpânesc perfect arta, ştiinţa, tehnicile şi tehnologia pe care le utilizează pentru a realiza compoziţii de excepţie ce tind spre perfecţiune.