fbpx
reinterpretare-cafenea

Design interior cafenea – armonizare, inovare, reinterpretare

Aproape de fiecare data cand te gandesti sa te vezi cu prietenii, te gandesti ca cel mai potrivit loc de intalnire este o cafenea sau un restaurant.

Aproape de fiecare data, te gandesti la o locatie, care sa fie pe placul tuturor, care sa va introduca in atmosfera pe care o doriti si mai  mult, care sa corespunda din punct de vedere al confortului si al starii de spirit transmisa.

Alaturi de calitatea serviciilor si a preparatelor servite, o cafenea ramane in memoria clientilor prin atmosfera creata, originalitatea si inventivitatea elementelor de design interior, starea de confort si relaxare induse de ambient.

Realizarea unui proiect de design interior cafenea de calitate este intotdeauna un cumul de originalitate, functionalitate si capaciatatea de a reinventa un concept consacrat de sute de ani.

design interior cafenea, amenajare interioara, designeri de interior

Unul dintre elemenetele de design interior cafenea menite sa faca diferenta intre locatiile deja obisnuite, care au acele elemente comune, repetate si care dau impresia de copie, este capacitatea designerilor de interior de a reinventa, de a reinterpreta piesele de mobilier, aranjarea acestora si a spatiilor specifice locatiei pentru care urmeaza a fi realizat proiectul de design interior.

Unul dintre exemplele de succes ale echipei de designeri de interior ai Studio Insign este o cafenea amenajata in Calarasi, care reuseste, prin alegerea elementelor care compun intregul ansamblu de amenajare interioara, jocul de culoare si lumini, sa surprinda si sa incante.

Starea de bine este indusa inca din primele clipe in care patrunzi in aceasta cafenea, prin eleganta si spatialitate.

amenajare interioara, design interior, design interior cafenea

Dorinta de discutie privata este respecatat de proiectul de amenajare interioara realizat de specialistii Studio Insign, prin asezarea aerisita, discreta, eleganta, moderna.

Fiecare detaliu a fost gandit ca parte a unui ingreg bine structurat, armonizat, astfel incat sa emane atmosfera eleganta si cozy, sofisticata si reconfortanta, plina de stil si primitoare.

Aflate intr-o legatura stilistica perfect construita, elementele de mobilier, platcarile si elementele de decorare a peretilor, au ca punct central barul.

designeri de interior, design interior cafenea, design interior

Realizat cu scopul de a capta atentia si de a surpinde prin inovatie, barul este unul dintre elementele care vin sa scoata din cotidian intregul proiect de amenajare interioara, efect completat de sistemul de iluminat, proiectat astfel incat sa isi poata schimba culoarea, in conformitate cu atmosfera ce se doreste a fi creata, tematica petrecerilor sau preferintele clientilor.

Succesul este forma maxima de realizare a satisfactiei profesionale sau personale, realizarea unui proiect de design interior cafenea de succes reprezinta foma de manifestare a designerilor de interior profesionisti si pasionati, inseamna Studio Insign.