fbpx
bucatarie-9-1_ctwd

Design interior bucatarie – savoarea momentelor petrecute in familie

Materialele care imprima o atmosfera calda culorile naturale si accesoriile jucause utilizate pentru proiectul de design interior bucatarie… Toate acestea au menirea de a crea in aceast spatiu dedicat reuniunilor de familie, atmosfera necesara  apropierii si destinderii alaturi de cei dragi.

Farmecul momentelor petrecute in sanul familiei, inconjurat de cei apropiati este dat tocmai de atmosfera pe care o cream in acest spatiu, care ne imprima acea stare de bine, de echilibru si liniste interioara mult asteptata. Cum bucataria reprezinta mai mult decat un simplu spatiu pentru gatit, ci unul de socializare si comuniune emotionala, realizarea unei amenajari interioare primitoare si calde este din ce in ce mai justificata.

design interior bucatarie, amenajari interioare, design interior Romania

Mobilierul retro si accesoriile in stil shabby chic sunt alegerile fabuloase daca va doriti sa realizati un design interior bucatarie cu un decor calm si intim, care sa aminteasca de acele interioare pe care le admiram in casele din filmele clasice.

Atunci cand isi propun realizarea unui design interior bucatarie care sa evoce aceasta atosfera plina de farmec, specialistii Studio Insign – studio design interior Romania nu se axeaza in mod deosebit pe un anumit stil. Datorita experientei, a simtului artistic si a  capacitatilor de interpretare a fiecarui element ce compune proiectul de amenajare interioara, expertii Studio Insign realizeaza compozitii menite sa fascineze si sa surprinda, realizand un mix de texturi, culori si stiluri.

design interior Romania, design interior bucatarie, design interior

Ca oricare alta incapere a casei, bucataria, trebuie sa va reprezinte si sa transmita exact acea atmosfera, acea atitudine pe care o doriti.

Daca atmosfera boema a bucatariilor in stil britanic, care au un farmec aparte prin combinatiile de stiluri vintage, shabby chic, rustic, nu va caracterizeaza, o bucatarie moderna, in care stilul minimalist ofera acea eleganta si rafinament distinct este una dintre cele mai potrivite alegeri.

design interior, design interior bucatarie, design interior Romania

Fie ca este vorba de un proiect de design interior bucatarie care isi doreste sa exprime o calatorie fabuloasa intre sentimente si arome sau ca cea mai potrivita atmosfera este cea a aventurilor prin noi lumi de gust si culoare, specialistii Studio Insign, studio design interior Romania, reusesc sa surprinda esenta dorintelor dumneavoastra si sa le puna in prectica realizand amenajari interioare de exceptie.

Daca va doriti sa transformati o casa intr-un camin, un spatiu intr-o incapere, daca va doriti proiecte de design interior bucatarie, casa sau apartament care sa surprinda si sa incante, specialistii Studio Insign – studio design interior Romania sunt cea mai potrivita alegere.