fbpx

Design interior bucatarie – rasfatul simturilor

 

Cea mai insufletita zona a locuintei, bucataria este spatiul in care gatim, mancam, in care impartasim experientele de peste zi cu cei dragi, in care ne refugiem cu confidentii nostri in timpul unei petreceri pentru a ne destainui, este acel spatiu in care se consolideaza relatiile si in care se fac planuri.

De cele mai multe ori abuzata: o multitudine de aparate si ustensile inghesuite in dulapuri, cu pete de grasime, sosuri, vin, bucataria este spatiul in care te regasesti cel mai usor, in care iti descarci frustrarile sau iti exprimi dragostea prin preparate deosebite.

Menit creatiei care sa satisfaca papilele gustative atat ale proprietarului, cat si ale celor dragi, bucataria este spatiul in care proiectele de amenajare interioara bucatarie ofera posibilitatea transpunerii personalitatii, a imaginatiei, precum si a functionalitatii intr-un singur spatiu.

Proiectele de amenajare interioara bucatarie sunt concepte complexe, care presupun integrarea atat a elementelor de utilitate, a celor care compun atmosfera intima si placuta a pranzurilor si serilor petrecute alaturi de cei dragi, a tehnologiilor moderne, cat si a elementelor care ofera posibilitatea igienizarii, aerisirii si improspatarii permanente a atmosferei.

Capabili de a imbina in mod ideal atat stiluri cat si functionalitati, abili in a transforma in opere de arta fiecare proiect de amenajre interioara realizat, specialistii Studio Insign realizeaza ingemanarea perfecta a elementelor care definesc bucataria ideala si transforma spatiile generoase sau restranse in adevarate expozeuri de bun gust, rafinament si eleganta.

Proiectele de amenajre interioara bucatarie realizate de specialistii Studio Insign sunt marturii ale potentialului spatiilor utilitare de a scrie povesti, de a inspira si de a crea atmosfera placuta care se regaseste doar in acele locuri in care elementele componente sunt insufletite de pasiunea, dedicarea si profesionalismul realizatorilor.