fbpx
bucatarie2-1_jzb0

Design interior bucatarie – magia design-ului minimalist

Plina de arome, gusturi si sentimente, bucataria este spatiul casei pe care fiecare dintre noi il gandeste astfel incat sa poata fi impartit cu familia si prietenii, astfel incat farmecul si savoarea momentelor petrecute impreua sa nu se rezume doar la delicatesele culinare.

Complexitatea oferita de vastul si inepuizabilul domeniu al design-ului interior, ne permite sa ne invaluim in culoare, expresie, creativitate si eleganta, dar in acelasi timp ne ofera si posibilitatea de a ne concentra atentia pe aspectele pe care le consideram relavante si sugestive atat pentru propria persoana, dar si pentru mesajul si atmosfera pe care dorim sa o realizam in fiecare dintre incaperile locuintei.

Cand aducem in discutie elementele de design interior pentu bucatarie, de cele mai multe ori este o imbinare intre util, functional si estetic, primele doua fiind indispensabile in realizarea unui design interior bucatarie care sa ii pastreze incaperii destinatia initiala.

Specialistii Studio Insign au reusit cu fiecare proiect de design interior bucatarie realizat sa imprime incaperii, alaturi de functionalitate, utilitate, estetica si personalitate si expresivitate, demne de admiratie.

Abilitatea specialistilor studioului de design interior Studio Insign de a umple spatiul si de a-i oferi valoare artistica imbinand pragmatismul cu originalitatea si creativitatea  este usor de remarcat in proiectele de amenajare interioara realizate.

Aducand laolalta cele doua non-culori atat de sugestive si pline de simbolism: alb si negru, utilizate la nivelul dulapurilor, al mesei si al scaunelor, evidentiind armonia prin intermediul culorilor calde folosite pentru pereti si obiectele de decor, designerii au reusit sa ofere acestei bucatarii unice un design minimalist atat de expresiv si plin de farmec.

design interior, design interior bucatarie design interior design interior bucatarie

Realizand un design interior bucatarie personalizat si iesit din tipar, prin dispunerea mobilierului elegant, cu design minimalist si gama de culori utilizata amplificand senzatia de spatiu si ideea de prospetime, designerii au reusit sa surprinda esenta dorintelor proprietarilor si sa adauge o nota de originalitate si creativitate, oferind experienta placuta, relaxanta si reconfortanta fiecarui moment petrecut in bucatarie.

design bucatarie, design minimalist  design interior, amenajare interioara bucatarie  amenajare interioara, design interior bucatarie

Utilizand spatiul intr-o maniera care sa confere libertatea de miscare, sa creeze si sa amplifice senzatia de libera expresie si manifestare a obiceiurilor culinare, uzandu-se de un mobilier cu design minimalist, specialistii Studio Insign au imbinat pentru realizarea acestui proiect de amenajare interioara bucatarie elemente cromatice menite sa ofere impresia de profunzime, relaxare si echilibru.

design interior bucatarie   design minimalist  interior bucatarie

Realizarea proiectelor de amenajare interioara care sa isi pastreze prospetimea si personalitatea, care sa transmita atmosfera dorita de proprietari si care sa transmita eleganta, confort si stil este una dintre modalitatile de exprimare a profesionalismului designerilor Studio Insign.