fbpx
insula-visurilor-tale

Design interior bucatarie – insula de bucatarie – insula visurilor tale

In ultimele decenii, una dintre incaperile care au suportat multiple modificari in ceea ce priveste atat spatialitatea cat si proiectele de design interior este bucataria.

Daca pentru o perioada aceasteia incepuse sa i se acorde un spatiu mai restrans, cu precadere in apartamente,ceea ce impunea realizarea unor proiecte de design interior adaptate acestor conditii, in ultimul timp, generozitatea spatiului alocat bucatariei permite punerea in practica a unor idei de amanajare interioara mult mai elaborate si mai atractive.

Trendurile actuale stabilesc faptul ca nicio bucatarie care sa se incadrezee in adevaratul sens al cuvantului in criteriile definite pentru secolul 21 nu este lipsita de o insula de bucatarie.

Altfel spus, un design interior bucatarie care sa corespunda in totalitate tendintelor si sa ofere functionalitatile gandite pentru nivelul stabilit la momentul actual, trebuie sa aiba in vedere inserarea unei insule de bucatarie.

amenajare interioara bucatarie, design interior bucatarie, design interior Romania

Devenind un spatiu in jurul caruia se strang familia si prietenii, necesitand o amplasare astfel incat sa permita deschiderea usilor dulapurilor, trecerea nestingherita prin dreptul ei, dar si functionalitatea, de cele mai multe ori, insula de bucatarie este asezata in centrul acesteia.

Cu functii de utilitate, dar si de oferire a premiselor pentru realizarea unui design interior bucatarie atragator, insula de bucatarie este un element utilizat in proiectele de amanajare interioara bucatarie realizate de designerii de interior ai Studio Insign – design interior Romania.

design interior bucatarie, design interior, design interior Romania

Realizand proiecte de amenajare interioara care nu doar se incadreaza perfect in tendinte, ci ofera si aerul distins, elegant si unic pe care il dorim cu totii, designerii de interior Studio Insign – design interior Romania, iti ofera cele mai utile, elegante si pline de gust proiecte de design interior bucatarie.

Vizionarismul designerilor de interior ai Studio Insign face ca proiectele de amenajare interioara realizate sa capate veleitati atemporale, acestea mentinandu-se permanent in tendinte, avand acel aer fresh si elegant ce nu trece niciodata in desuet.

Daca dorinta ta este sa te bucuri de proiecte de amenajre interioara care sa fascineze, sa te reprezinte si sa se transforme in adevarate expozee de trend, eleganta si rafinament, apeleaza cu incredere la designerii Studio Insign!