fbpx
stil-si-armonie

Design interior baie – functionalitate estetica, stil si armonie

Atunci cand un profesionist este solicitat sa realizeze proiectul de design interor casa, acesta incepe prin a analiza stilul personal al proprietarului, stilul de viata si pasiunile, la care adauga elementele aflate in trend, originalitatea construita prin creativitate si profesionalism. In urma stabilirii acestor elemente, preocuparea principala a unui adevarat profesionist este aceea de a crea un univers fascinant in care proprietarul sa se regaseasca si care sa ii permita acestuia exprimarea propriei persoane.

Echipa de designeri de interior ai Studio Insign – design interior Romania – demonstrand cu fiecare proiect de design interior realizat profesionalism, dedicare si perfectionism, reuseste de fiecare data sa trateze fiecare spatiu astfel incat sa fie potentat la maximum, fieca zona sa aiba amprenta esteticului si al functionalului, fara sa domine unul in detrimentul celuilalt.

design interior, design interior baie, design interior Romania

Din intregul proiect de design interior casa, unul dintre elemenetele care vin sa stabileasca reala valoare estetica, functionala si de armonie este proiectul de design interior baie.

Una dintre cel mai intime incaperi ale casei, baia este de cele mai multe ori considerata ca un simplu spatiu functional, a carei valoare estetica nu reprezinta una dintre cele mai accentuate preocupari, iar proiectul de design interior baie vine sa confirme acest aspect.  Atunci cand, insa in aceasta discutie intervine un profesionist – un reprezentatnt al studioului de design interior Romania – Studio Insign, importanta unui design interior baie care sa fie in perfecta armonie cu celelalte incaperi ale casei, nevoia de a oferi un plus de stil intregului proiect prin implementarea elementelor estetice chiar si acolo unde functionalul este dominanta incepe sa fie din ce in ce mai clara, mai evidenta.

design interior Romania, design interior, design interior baie

Asfel, o casa cu un design interior in stil clasic, va avea un design interior baie in acelasi stil clasic, cu elemente elegante, in timp ce amenajarea interioara a unei case in stil modern va avea si baia realizata urmand acelasi stil, pastrandu-si in totalitate functionalitatea si exploatarea spatiului.

Ingemanarea perfecta a functionalitatilor, esteticului, stilurilor, elementelor simbolice, preocuparilor si pasiunilor proprietarilor reprezinta modalitatea prin care un proiect de amenajare interioara reuseste sa fascineze, sa surprinda si sa se mentina pe retina tuturor ca exemplu de rafinament si bun – gust, iar  pentru profesionistii Studio Insign – design interior Romania, aceasta este definitia fiecarui proiect realizat.