fbpx

Design interior baie – abordarea eleganta a intimitatii si relaxarii

Realizate in stil clasic, modern, minimalist sau industrial, proiectele de design interior baie gandite si puse in practica de specialistii Studio Insign au un farmec incontestabil, o alura eleganta, confortabila, generand acea stare de relaxare si desfatare pe care o cautam cu totii atunci cand ne rasfatm intr-o cada cu spuma si uleiuri aromate.

Utilizand tonuri clade pentru placarea peretilor si a podelei, sau culori aprinse, puternice, oferind un aer provensal, discret, feminin sau imprimand atmosfera masculina, plina de vitalitate, designerii strudioului nostru realizeaza proiecte de amenajare interioara baie cu o calitate de exceptie, un farmec incontestabil.

amenajare interioara baie, design interior baie, amenajare interioara

Profesionalismul specialistilot nostri, experienta remarcabila, atentia la detalii, simtul artistic guvernat in egala masura de gandirea logica, palmaresul de proiecte de succes, toate sunt garantia unei abordari menita sa farmece si sa genereze admiratie pentru oricare dintre proiectele de amenajare interioara sunt solicitati.

Coreland dorintele proprietarilor, cu tendintele in domeniu, abordarea creativa si dorinta de aplicare a tusei originale personale, specialistii Studio Insign realizeaza proiecte de design interior baie menite sa confere atmosfera dorita, ambientul placut si relaxant.

Dincolo de aspectul functional al proiectelor de design interior baie, aspectul estetic este unul, ce adesea este tratat cu lipsa de interes. Provocarile carora trebuie sa le faca fata profesionistii in realizaera unui astfel de proiect il reperezinta respectarea functionalitatilor specifice, spatialiatatea si mentinerea stilului utilizat pentru celelalte incaperi ale casei.

proiecte de design interior baie, proiecte de amenajare interioara baie

Cu un talent slefuit prin experienta, cunostinte imbogatite prin apetitul permanent de pentru cunoastere si perfectionare, cu o gandire logica ce vine sa ofere solutii optime pentru realizarea functionalitatilor, specialistii Studio Insign realizeaza compozitii de exceptie, gata sa satisfaca cele mai inalte standarde de calitate.

 

Transpunand in nuante, forme si texturi sentimente, doleante si idealuri, specialistii nostri exceleaza in a realiza proiectele de amenajare interioara ce par a fi o incantatoare poveste prin care sunt narate intr-o modalitate estetica fabuloasa pasiunile, personalitatea si visele proprietarilor.