fbpx
simfonia-culorilor

Design interior apartament – simfonia culorilor, texturilor si a jocurilor creative de forme

Probabil nu de putine ori vi s-a intamplat sa auziti o melodie pe care sa va doriti sa o ascultati in continuu, sa o lasati sa va mangaie auzul, sa va stimuleze simtirile si sa va faca sufletul sa pluteasca.

Acea stare de placere dusa la cele mai inalte culmi este una dintre cele mai dorite si in acelasi timp cel mai dificil de atins pentru multi dintre noi.

Compunand adevarate simfonii de culoare, forme si texturi, avand ca portativ apartamente, case, hoteluri, cafenele sau sediile de firma, specilaistii Studio Insign – design interior Romania –  reusesc sa compuna prin proiecte de design interior apartament, casa sau orice alt tip de spatiu o adevarata melodie pe care nu va saturati niciodata sa o „ascultati”, sa o simtiti.

design interior Romania, design interior apartament

Reusind sa sa utilizeze masura perfecta de culoare, mergand cu gama formelor pana la stabilirea armoniei perfecte, proiectele de design interior apartament realizate de specialistii Studio Insign- design interior Romania reprezinta acea stare de beatuitudine creata de perceptia frumosului in toata plenitudinea sa.

Stabilind armonia perfecta intre accentele de culoare, texturile utilizate pentru acoperirea peretilor si a pardoselilor, elementele de mobilier si functionalitatea fiecarui colt din spatiu, specialistii Studio Insign aduc in fata proprietarilor transpunerea in obiecte a simfoniei creata special pentru a le atinge acea parte a asufletului care face intreaga fiinta sa vibreze, sa murmure necontenit intr-o stare de incantare permanenta.

design interior Romania, design interior apartament, amenajare interioara, design interior

Punand in acord elementele simple cu cele sofisticate, culorile tari cu cele pastelate, texturile dure cu cele moi, delicate, specialistii Studio Insign creaza, nu doar executa lucrari de amenajare interioara, compun, nu doar finalizeaza proiecte de design interior, transformand fiecare spatiu amenajat in adevarate expozee de rafinament, bun-gust si stil, in armonii ce acced catre perfectiune.

Daca va doriti un proiect de design interior apartament care sa fie tot atat de fermecator, proaspat, rafinat si admirat indiferent de trecerea timpului, asa cum sunt marile simfonii, te asteptam la Studio Insign – design interior Romania pentru a stabilii detaliile proiectului dumneavoastra cu specialistii nostri.