fbpx

Design interior apartament – eleganta atemporala, creativitate si confort

Aducand fiecarui spatiu pentru care realizeaza proiectul de design interior acea stralucire menita sa surprinda si sa fascineze prin expresivitatea incomnntestabila, specialistii Studio Insign – design interior Romania reusesc sa aduca un suflu nou, sa transforme anostul in fascinant, impersonalul in intim si inexpresivul intr-un veritabil expozeu de sentimente transpuse in elemente cromatice, obiecte de mobilier si texturi fermecatoare.

Fia ca vorbim de provocari in ceea ce priveste spatiul, prin dimensiuni reduse sau foarte ample, de compartimentare sau de stil, specialistii Studio Insign – design interior Romania rusesc sa capteze estenta, sa transforme fiecare dezavantaj intr-o fabuloasa oportunitate, realizand proiecte de design interior apartament, design interior casa sau design interior spatii publice care reusesc sa impresioneze prin eleganta, bun-gust si atmosfera.

design interior Romania, design interior dormitor

Una dintre provocarile carora specialistii Studio Insign – design inetrior Romania au facut fata cu succes a fost cea in care au trebuit sa transforme subsolul unei case intr-un apartament cochet, priomitor si modern.

Atipicul spatiu ce a trebuit sa prinda contur si sa reuneasca stilul, eleganta si atmosfera placuta a fost compartimentat in trei incaperi: living, bucatarie si baie aferenta.

Ideea de la care a plecat intregul concept de realizare a proiectului de design interior apartament s-a bazat pe dorinta de a conferi fiecarei zone un aer distinct si distins, intimitate si confort.

Piesele de mobilier alese cu foarte multa atentie, obiectele de decor menite sa adauge un plus de farmec incaperilor, alegerile cromatice care au ca dominanta tonuri de crem si bej, accentuate cu tuse romantice, in trend de marsala si bordeaux fac insesizabila lipsa ferestrelor.

Impresia de amplitudine a spatiului este realizata prin inserarea unor oglini de mari dimensiuni si sustinuta prin modalitatea impecabila de utilizare a elementelor cromatice.

proiecte de design interior apartament, design interior Romania

Cand iti doresti sa te bucuri de un spatiu intim, personal si creativ, cand iti doresti sa te bucuri de un proiect de deign interior apartament care sa te reprezinte, sa fie caracterizat printr-o eleganta atemporala si printr-o originalitate incontestabila, specialistii Studio Insign sunt alegerea care iti va garanta indeplinirea tuturor acestor dorinte.

Te asteptam in studioul nostru de design interior pentru a realiza impreuna spatii menite sa te reprezinte si sa iti transforme casa in reprezentarea eleganta, plina de stil a tuturor dorintelor si nevoilor tale.