fbpx

Decorarea cu antichitati: eleganta si frumusete versatila

Atmosfera calda si placuta a secolelor trecute, o infuzie de eleganta si distinctie, sunt doar cateva dintre posibilitatile de descriere a ceea ce design-ul interior cu antichitati poate sa aduca spatiilor interioare.

Daca aducem in discutie fantasticul dulap vintage de sorginte franceza – armoire -ul, atunci este imposibil sa nu ii recunoastem multiplele veleitati. Acesta nu este dor un spatiu de depozitare versatil si fantastic, ci ofera si plusul de energie si stil, avand un impact uluitor asupra aspectului estetic al intregului ansamblu de design interior.

Adaugand elementelor de design interior dormitor un fabulos armoire, adaugati intregii amenajari interioare mai mult decat un spatiu de depozitare a hainelor si lenjeriei, adaugati un aer clasic si distins.

Daca va ganditi sa imbogatiti design-ul interiorului dining room -ului cu un armoire, stilul frantuzesc elegant cu sculpturi bogate, asociat cu un candelabru de cristal, gratios, cu certitudine va va creea o atmosfera rafinata care va va imbia sa gatiti ceva delicios pe care sa il ofriti celor dragi, la o cina specila. In spatele usilor acestul fabulos element de design interior se pot ascunde fete de masa, bauturi rafinate, seturi de masa din cristal sau un super sistem audio care sa va ajute sa va lasati invaluiti de atmosfera muzicii de calitate.

Functionalitatea elementelor de design interior vintage se poate adapta fiecarei incaperi a locuintei dumneavoastra: de exemplu un armoire pozitionat in hol va fi un perfect spatiu de depozitare a hainelor, pantofilor, umbrelelor si chiar a cheilor de la masina si a lanternelor, in living, un design interior care sa cuprinda fabulosul element de decor va adauga cu certitudine acel plus de rafinament maiestuos si distins care sa capteze interesul si sa transpuna in timpuri imemoriale, pline de farmec si atmosfera boema.

Daca va ganditi ca acest element de design interior si-a atins maximumul de utilizare, sa stiti ca nu am reliefat nici un sfert din versatilitatea sa.

Camera de zi poate avea un design interior imbogatit de un armoire antic asociat cu elemente de mobilier in stil modern, iar aceasta asociere nu este mai putin decat o declaratie de abilitate de decorare imaginativa si originala.

Atunci cand luati in considerare sa utilizati pentru amenajare interioara un element de mobilier antic, nu trebuie sa scoateti din discutie baia.

Un dulap echipat cu usi cu oglinzi, care sa va ofere atat spatiul de depozitare a tuturor obiectelor de igiena personala, dar care sa ofere incaperii si un aer elegant si plin de personalitate, este o adevarata declaratie de bun-gust si rafinament.

Daca ati prevazut ca locuinta dumneavoastra sa aiba o camera destinata lecturii sau desfasurarii activitatilor lucrative, un dulap vintage cu usi din sticla, frumos incrustate, in care sa asezati o colectie de carti sau obiecte decorative, de arta, cu certitudine va impune aerul maiestuos si distins intregii incaperi.

Imbinarea stilurilor in cea mai armonioasa modalitate, imprimarea distinctiei si a elegantei in oricare dintre incaperile locuintei dumneavoastra este una dintre specialitatile designerilor Studio Insign.

Daca doriti ca prin elementele de design interior sa realizati adevarate declaratii de distinctie si eleganta, specialistii Studio Insign sunt alegerea ideala pentru realizarea acestui deziderat.