fbpx

Decorare casa – ingemanarea simbolurilor, esteticului si a functionalitatilor

Obtinerea echilibrului perfect in decorare casa poate fi o reala provocare atunci cand alegi sa nu te consulti cu un specialist.

Echilibrul cromatic, alegerea obiectelor decorative, densitatea utilizarii acestora, valentele estetice ale elementelor functionale, incadrarea in spatiu, armonizarea fiecarui obiect cu stilul de viata si obiceiurile personale si ale familiei, toate sunt provocari carora trebuie sa le faci fata atunci cand decizi sa demarezi un proiect de decorare casa.

Avand in vedere fiecare element menit sa stabileasca atmosfera si starea de confort oferita de proiectul de amenajare interioara realizat, plecand de la iluminarea incaperilor, texturile utilizate pentru placarea podelelor si a peretilor, obiectele de mobilier si ajungand la stilul adoptat pentru realizarea proiectului, specialistii Studio Insign realizeaza proiecte de design interior casa ce realizeaza armonia perfecta intre trenduri, personalitatea proprietarilor, spatiu, estetic si functionalitate.

decorare casa, design interior casa

De cele mai multe ori, in ochii unui nespecialist, proiectul de decorare casa trebuie sa fie realizat in conformitate cu cele mai noi tendinte, transformandu-se intr-o veritabila expozitie de obiecte catalogate, la momentul respectiv, ca fiind in voga, aceasta avand de cele mai multe ori, un efect lipsit de valoare personala, de substanta simbolica.

Profunzimea simbolisticii unui proiect de design interior merge mult dincolo de insiruirea de obiecte in trend, este o frumoasa comuniune intre ceea ce isi doreste sa exprime fiecare obiect utilizat, atmosfera ce se doreste a fi creata si, in special, personalitatea proprietarilor.

amenajare interioara, decorare casa, design interior

Chiar daca uneori admiram veritabile compozitii estetice realizate pentru amenajarea unei case, cel mai adesea aceasta pare impersonala, rece, pierzandu-si din valoare in mod dramatic.

Realizand proiecte de amenajare interioara ce pot fi cu usurinta considerate veritabile extensii ale personalitatii proprietarilor, avand de fiecare data ca reper standarde tehnice si estetice de inalt nivel, specialistii Studio Insign reusesc sa surprinda in mod unic esenta fiecarui interior decorat, sa ofere un tot unitar ideal, imbogatit de o atmosfera primitoare, placuta.

Specialistii Studio Insign iti ofera solutii estetico-functionale menite sa iti asigure confortul si starea de bine, realizand proiecte de decorare casa in care se realizeaza armonia desavarsita intre practic si estetic.