fbpx

Contati pe alb atunci cand doriti un design interior casa de exceptie

Clasic dar permanent in tendinte stralucitorul si elegantul alb este una dintre alegerile care au dominat proiectele de design interior casa, inca din cele mai vechi timpuri.

Fie ca este vorba de cateva obiecte decorative, ca vorbim de obiecte de mobilier sau ca este vorba de acoperirea peretilor sau a podelelor, albul a fost dintotdeauna o alegere care a adus un plus de stralucire si luminozitate incaperilor.

Asimilat puritatii , stralucirii si bucuriei, albul a fost este si cu certitudine va fi dominanta in alegerie  nobililor si a reprezentantilor societatii high- class, reusind de fiecare data sa surprinda si sa transmita nobletea, eleganta si suavitatea formelor.

design interior casa, design interior, amenajare interioara, design interior casa de exceptie

Intalnit atat in proiectele de design interior casa, in proiectele de amenajare interioara spatii publice sau in realizarea proiectelor de design interior birou, albul a reusit de fiecare data sa ofere acel plus de stralucire, de noblete si distictie pe care le cautam cu totii la momentul in care gandim ambianta in care ne dorim sa ne desfasuram activitatea, in care ne petrecem cea mai mare parte a timpului.

In proiectele de amenajare interioara casa realizate, designerii de interior ai Studio Insign reusesc sa ofere noi conotatii, sa  ii identifice si fructifice noi veleitati, fastuosului si elegantului alb, stabilind si restabilind noi cote maxime de utilizare a simbolurilor in realizarea proiectelor de amenajare interioara casa.

amenajae interioara, design interior casa, design interior, amenajare interioara casa

Echipa de designeri de interior ai Studio Insign reuseste sa transforme orice spatiu, indiferent de dimensiuni, compartimentare sau structura intr-un adevarat expozeu de eleganta si confort, o oaza in care proprietarii se regasesc si care exprima clar si raspicat nu doar gusturile proprietarilor, trendurile si imbinarea utilului cu esteticul, ci si expresia creativitatii si originalitatii, a capacitatilor inepuizabile de contextualizare a culorilor, texturilor si materialelor.

design interior casa, amenajare interioara casa, designeri de interior

Reusind sa realizeze compozitii omogene, imbinand stiluri si curente artistice astfel incat sa ridice la superlativ valoarea estetica a fiecarui proiect de design interior casa, specialistii Studio Insign creaza atmosfera dorita prin accente de culoare, jocuri uimitoare de lumini si umbre.

Indiferent care este provocarea careia trebuie sa ii faca fata, specialistii Studio Insign realizeaza proiecte de design interior casa menite sa surprinda, sa incante, sa fascineze.