fbpx
living-1-0_h38h

Cea mai moderna metoda de design interior casa – proiect 3D pentru casa

Indiferent ca este situata la munte, la mare sau in proximitatea unui mare oras, o casa este acel mod in care intelegem sa ne raportam la ceea ce ne inconjoara, sa ne exprimam prin elemente care ne definesc si sa ne transpunem personalitatea, atitudinile si sentimentele prin elemente care construiesc proiectul de design interior.

Unul dintre proiectele 3D pentru casa realizate de designerii de interior ai Studio Insign este cel dedicat unei case situate in Corbeanca, un spatiu care iti permite sa te joci cu forme, culori si stiluri.

Pentru acest proiect 3D pentru casa, designerii de interior ai Studio Insign au ales sa alature forme, culori, piese de mobilier cu accesorii interesante, indraznete, pline de personalitate.

Facand o paralela intre stilul de viata al proprietarilor, zona in care este amplasata casa, atitudinea generala pe care acestia o adopta, designerii de interior ai Studio Insign au  preferat sa adopte stilul modern in realizarea proiectului de design interior.

proiect 3D pentru casa, design interior

Datorita creativitatii si a capacitatii de interpretare si reinterpretare a elementelor ce compun amenajarea interioara detinuta de specialistii studioului nostru de design interior, fiecare incapere se remarca prin modalitatea originala si inventiva a combinatiilor utilizate.

Alegerile cromatice menite sa sublinieze stilul si alegerile rafinate, construite din combinatii de crem si bej, in tonuri, sunt reliefate de nuante puternice precum mov si bleu.

design interior, proiect 3D, proiect 3D pentru casa

Farmecul aparte al fiecareia dintre incaperi este obtinut prin integrarea perfecta a elemenetlor din natura in decor, subliniind gustul pentru frumos si armonie al proprietarilor.

Specialistii studioului nostru de amenajare interioara va pun la dispozitie talentul slefuit prin experienta, creativitatea imbogatita cu profesionalism, originalitatea izvorata din spiritul artistic pe care acestia si-l cultiva si si-l dezvolta prin permanenta conditie de student, gata oricand sa asimileze noi cunostinte, noi tehnici de perfectionare.

designerii de interior, amenajare interioara, proiect 3D pentru casa

Fie ca va doriti un proiect 3D pentru casa, gradina, apartament, birou, restaurant sau un proiect 3D pentru amenajare hotel, specialistii nostri va ofera cele mai inspirate, profesionale si creative solutii.

Constienti ca nu realizeaza doar proiecte de amenajare interioara, ci creaza stiluri de viata, specialistii Studio Insign transforma fiecare proiect intr-o fabuloasa extensie a personalitatii, gusturilor si atitudinilor proprietarilor, imbogatite cu simtul artistic, experienta si viziunea lor creatoare.