fbpx

Casa imprumuta din personalitatea proprietarului

Fiecare casa preia din personalitatea proprietarului. Probabil ca daca priviti atent, veti observa gustul in ceea ce priveste bijuteriile, calatoriile sau florile, veti putea contura felul in care va doriti sa va amenajati interiorul caminului, va veti determina stilul de design interior casa care vi se potriveste cel mai bine.

Avand ca personalitate centrala reprezentanta sexului frumos, elementele de design interior al casei vor gravita in jurul personalitatii acesteia. O data ce ati stabilit care este caracteristica dominanta a personalitatii proprii, specialistii in design interior pe care Studio Insign vi-i pune la dispozitie, isi vor concentra atentia catre acele aspecte care conteaza pentru dumneavoastra si proiectul de amenajare interioara casa special pentru dumneavoastra, elimininad aspectele care vi se par neinteresante si irelevante.

Stilurile identificate de specialisti pot fi conturate in cateva categorii:

Femeia moderna

In casa femeii moderne veti intalni forme geometrice interesante, linii clar definite, un design interor casa reprezentand o imbinare placuta intre nou si neconventional. Toate aspectele casei vor respecta acest trend: de la robineti, pardoseli, pana la mobilier si decoratiuni. De asemenea, femeia moderna munceste mult si va fi incantata sa identifice solutii inovative de amenajare a unui spatiu de lucru in propriul camin.

Femeia traditionalista

Femeia traditionalista este centrata pe familie, traditionalul se va regasi in tot ceea ce o inconjoara: arhitectura, produsele uzuale si in mobilierul confortabil. Pozele de familie reprezinta cel mai intalnit element de design interior, poze care vor reprezenta char si a patra generatie din familie, asezate cu dragoste si mandrie in toate zonele casei. Pentru femeia traditionalista, casa este locul in care isi doreste cel mai mult sa fie.

Femeia organizata

Casa femeii organizate este sofisticata, cand o privesti, este evident ca s-a dat o atentie desavarsita fiecarui detaliu. Femeia organizata este un fin observator al calitatii si desigur s-a documentat riguros in ceea ce priveste designul interior si produsele in domeniu. Acest tip de femeie va sti cu certitudine ceea ce vrea si va fi foarte atenta ca produsele sa corespunda standardelor sale, in cel mai mic detaliu.

Femeia jucausa

Casa acestui tip de femeie va fi casual si eclectica, imbinand stiluri si idei eterogene sau chiar opuse. Femeia jucausa traieste viata pasional, interesele, hobbyurile, proiectele si activitatile ei vor dicta felul in care „traieste” casa sa. Aceasta femeie va crea spatii flexibile, care sa se muleze pe activitatile sale si ale familiei sale, se va concentra pe distractie si divertisment, iar intretinerea spatiului va trebui sa nu ii rapeasca foarte mult din timp.

Deci, ce legatura au florile, bijuteriile si calatoriile personale cu designul interior al caselor acestor tipuri de femei? Se pare ca predominanta personalitatii noastre se evidentiaza in numeroasele fatete ale vietii noastre, astfel ca predominanta personalitatii este vizibil evidentiata in toate alegerile pe care le facem.

De fapt, incercati sa nu priviti tintit catre spatiile definite ale casei: amplasamentul dormitorului, numarul de bai, tipul de bucatarie, uitati-va in interiorul dumneavoastra si impreuna cu echipa Studio Insign, cu certitudine veti gasi caminul perfect pentru fiecare dintre dumneavoastra.