fbpx

Biblioteca – element simbol al proiectelor de design interior casa

Desi aparent iesite din context, bibliotecile personale reprezinta una dintre cele mai faciel modalitati de identificare a felului in care proprietaruol casei a ales sa evolueze, sa devina el insusi.

Uneori pline cu carti sau reviste de specialitate, alte ori invadate de povesti romantice si descrieri fascinante, ordonate alfabetic, in functie de stiluri sau pe criterii cromatice bibliotecile sunt un element important in realizarea proiectului de design interior casa.

In cazul in care spatiul locativ si volumul de carti permite, este ideal ca biblioteca sa aiba o incapere dedicata ei, in care atmosfera de lectura este ideal creata prin elemente de design interior, prin ambianta care vine sa te introduca intr-un mod firesc spre firul epic al povestilor sau in atmosfera de lectura destinata instruirii personale, atmosfera pe care specialistii Studio Insign – design interior Romania, o creeaza intr-un mod magistral.

design interior casa, design interior Romania, amenajare interioara

Daca insa spatiul nu permite alocarea unei incaperi dedicate, pozitionarea unei biblioteci pe unul dintre peretii livingului este o alegere ideala. Presarata cu elemente decorative, organizata intr-un mod logic sau astfel incat sa adauge un plus de valente estetice, biblioteca este un element nelipsit in proiectul de design interior casa, fie ca vorbim, de o amenajare interioara in stil clasic sau o amenajare interioara in stil modern.

Specialistii Studio Insign – design interior Romania realizeaza compozitii estetico-functionale cu o valoare incredibila, atat din punct de vedere simbolistic, cat si din punct de vedere al capacitatii de a transmite exact atmosfera, trairile si gusturile proprietarilor.

amenajare interioara, design interior, design interior Romania

Reusind de fiecare data sa redea in proiecte de design interior casa personalitatea proprietarilor, reumind in acelasi concept elementele de expresie estetica si cele functionale, stiluri si trenduri, specialistii Studio Insign –design interior Romania sunt cea mai inspirata alegere pentru a-ti transforma casa intr-o rafinata, expresiva si armonioasa extensie a propriilor trairi, doleante si idealuri.

Indiferent care este alegerea ta, ca iti doresti o amenajare interioara simbolica sau ca optezi pentru elementele clar definite, ca iti doresti sa reunesti fantezia cu realitatea, ca preferi formele sinuoase sau accentele de culoare, ca adori sa te scalzi in jocuri de lumini si umbre sau ca esti fascinat de simplitatea liniilor drepte, moderne, designerii de interior ai Studio Insign vor reusi sa iti ofere rezultatul mult dorit, sa iti creeze ambientul visat.