fbpx

Atmosfera plina de farmec, primitoare si relaxanta – proiecte de design interior bar

Destinatia celor care isi doresc sa se desprinda de stresul cauzat de o activitate intensa la birou sau  intr-o saptamana de activitati solicitante acasa si la serviciu, barul sau pub-ul de succes este acea locatie in care proiectul de design interior este gandit si pus in practica astfel incat sa creeze o atmosfera confortabila si primitoare, inducand o stare de siguranta si destindere totala.

Daca esti detinatorul unui un pub sau al unui bar si doresti sa transformati spatiul intr-o locatie care sa ofere clientilor exact ceea ce isi doresc, un proiect de design interior bar realizat de specialistii Studio Insign – design interior Romania este modalitatea prin care toti cei care vor trece pragul localului tau   se vor bucura de un ambient relaxant, propice initierii de conversatii si infiriparii noilor prietenii.

Specialistii Studio Insign – design interior Romania sunt pregatiti sa iti ofere sprijinul in identificarea unei tamatici potrivite barului, in armonie cu specificul si amplasarea acestuia.

design interior bar, amenajare interioara, design interior Romania

Vasta experienta a specialistilor studioului nostru de design interior este reliefata in proiecte de succes destinate amenajarii barurilor si pub-urilor cu tematici variate.

Intre tematicile frecvente utilizate pentru proiectul de amenajare a unui bar sau pub se regasesc si cele cu specific: pescuit, vanatoresc, retro sau rok-n-roll.

Considerat a fi mai degraba foarte apropiat de specificul unui bar din mediul rural, decorul vanatoresc este cat se poate de potrivit si pentru cele aflate in zonele urbane, daca va doriti sa aduceti in mijlocul citadelelor atmosfera patriarhala, simpla a spatiului rural.

Pentru un bar ce se doreste a imprima aerul romantic, nostalgic si cu o puternica incarcatura emotionala, un proiect de design interior bar cu influente retro este cea mai buna alegere.

design interior Romania, amenajare interioara, design interior bar

O alta tematica ce poate sta la baza unui priect de design interior bar este cea care include elemente locale definitorii. Esenta specific locala redata de elemente ce compun proiectul de amenajare interioara precum imagini sau peisaje, reprezentari sau fotografii ale unor celebritati si personalitati locale sau obiective turistice si culturale poate fi un punct focal inspirat in ceea ce priveste amenajarea unui pub.

 

Indiferent care este tematica aleasa pentru realizarea proiectului de amenjare interioara a barului sau pub-ului tau, specialistii Studio Insign – design interior Romania iti ofera cele mai inspirate interpretari ale inlantuirii personalitatii tale, specificul locatiei si cele mai noi tendinte in materie de design interior.