fbpx

Atmosfera de poveste si feerie – amenajari interioare sali de evenimente

 

Atunci cand se apropie acel moment din viata fiecaruia dintre noi, in care dorim sa impartasim cu cei dragi sarbatorirea unui eveniment care ne emotioneaza in mod deosebit, spatiul in care se va desfasura acesta are aproape aceeasi importanta ca si evenimentul in sine.

Proiectele de amenajare interioara sali de evenimente reprezinta, inainte de toate, capacitatea designerilor de interior de a se transpune in acea stare de feerie, beatitudine si incantare pe care o au cei care isi doresc sa celebreze fericirea, implinirea si succesul.

Imaginea salilor de bal din povesti, decorurile fantastice, materialele fine, delicate si elegante au fost intotdeauna elementele definitorii ale „salii de vis” pe care, cu precadere femeile, le ofera atunci cand descriu locatia in care vor sa isi petreaca evenimentele importante din viata.

Intelegerea starii de fericire impartasita, de vis devenit realitate, de eleganta neostentativa, dar care sa isi lase amprenta in mentalul celor care sarbatoresc, este unul dintre atributele designerilor de interior ai Studio Insign atunci cand se afla la momentul conceperii proiectelor de amenajare interioara sali de evenimente.

Fini cunoscatori al elementelor de design interior care contribuie la realizarea unei stari de bine, fericire si satisfactie, specialistii Studio Insign reusesc sa surprinda de fiecare data cumulul de sentimente, trairi si senzatii pe care, cei care aleg sa realizeze proiecte de amenajare interioara prin intermediul lor, doresc sa il imprime spatiului.

Atmosfera de vis a unei sali de evenimete este redata de profesionistii Studio Insign printr-o perfecta armonie creata de elementele de mobilier, culorile si materialele utilizate in realizarea amenajarii interioare.

Expresie a trairilor intense, a mixului de simtaminte feerice, realizarea de design al salilor de evenimente reprezinta modalitatea prin care maiestria, rafinamentul, creativitatea, experienta si profesionalismul echipei de designeri de interior ai Studio Insign este transpusa in cele mai spectaculoase si impresionante ambiante.