fbpx

Atmosfera de inalta clasa prin proiecte de design interior hotel de calitate

Unele dintre cele mai asteptate momente sunt cele in care te relaxezi si te desprinzi pe cat posibil de tumultul si provocarile cotidiene, in care te abandonezi in starea de desfatare totala.

De cele mai multe ori atunci cand ne alegem destinatiile in care sa ne petrecem vacantele, avem in vedere cateva criterii bine stabilite si de la care nu facem rabat, iar acestea constau, desigur, in: importanta turistica a locatiei, frumusetea peisajelor din zona si bineinteles calitatea serviciilor turistice: calitatea hotelurilor, a restaurantelor si a celorlalte facilitati conexe.

Romania este una dintre tarile cu un veritabil potential turistic, dar trebuie sa recunoastem ca frumusetea peisajelor, incarcatura istorica a locurilor din tara noastra nu pot suplini nevoia de confort si relaxare oferita de unitatile de cazare.

Desi exista cateva exemple de urmat, o mare parte a hotelurilor din Romania au uitat unul dintre cele mai importante aspecte in atingerea succesului: calitatea proiectului de design interior hotel.

design interior hotel, amanajare intrioara hotel, design interior

Atmosfera clada si placuta, cu accente luxury, menite sa iti rasfete atat simturile cat si nevoia de a te simti special, apreciat sunt realizate tocmai prin proiectele de design interior hotel si sunt o excelenta modalitate de atragere a clientilor.

Specialistii Studio Insign realizeaza veritabile oaze de relaxare si eleganta prin proiecte de amenajare interioara hotel ce ating si de cele mai multe ori depasesc si cele mai inalte standarde de calitate.

Respectand in totalitate specificul hotelului si al zonei in care este amplasat, utilizandu-si intreaga experienta si cunoastere in alaturaraea elementelor estetice cu cele functionale, realizand compozitii ce imprima starea de bine prin cromatica, texturi si jocuri de lumini si umbre, specialistii Studio Insign ofera unicitate si distinctie fiecarui proiect realizat.

proiecte de design interior hotel, amenajare interioara hotel, design intrior

Fiind unele dintre cele mai complexe proiecte de amenajare interioara, realizarea proiectelor de design interior hotel, sunt gandite de specialistii Studio Insign astfle incat sa inglobeze stiluri care sa satisfaca o cat mai mare plaja de gusturi, sa creeze atmosfera primitoare si relaxanta, sa ofere o imagine classy si rafinata, sa curinda functionalitatile necesare si nu in ultimul rand, sa respecte in totalitate specificul locatiei.