fbpx

Amenajari interioare personalizate

 

Vi s-a intamplat sa patrundeti in locuinta cuiva si sa ganditi, sau chiar sa exclamati: „Exact asa imi imaginam sa fie casa ei/lui !”? Ei bine, daca ati recunoscut sentimentul, nu ar trebui sa va surprinda. Amenajarea interioara este o foarte buna forma de exprimare personala. Calda, confortabila, capricioasa, colorata, romantica, subtila, discreta, bine organizata acestea sunt adjective utilizate pentru a caracteriza personalitatea cuiva si aceleasi cuvinte ar trebui sa ne vina in minte atunci cand ne gandim la amenajarea interioara a locuintei. O casa ar trebui sa reflecte personalitatea posesorului si sa creeze o sinergie perfecta intre cei doi. Multe persoane considera ca a apela la un specialist in design interior elimina tocmai aceasta amprenta personala, dar adevarul este chiar opus acestei convingeri. Un bun designer poate obtine si reflecta personalitatea clientului si chiar sa scoata la lumina trasaturi pe care persoana in cauza nu le-a observat . Se intampla destul de des ca mobila sa fie aleasa in conformitate cu ceea ce credem ca ne va placea, este prezentat in reviste sau care inspira o imagine personala la care aspiram. Aceste alegeri pot fi foarte evidente pentru cei care pasesc in interiorul casei, pentru ca exista discrepanta, lipsa de compatibilitate intre personalitatea celui care detine casa si mediul inconjurator creat. Specialistii in amenajari interioare ai Studio Insign va propun cateva modalitati prin care sa puteti contopi amenajarea interioara cu personalitatea dumneavoastra. In primul rand, casa in care locuiti este alegerea facuta de dumneavoastra, deci aceasta trebuie sa va transmita, sa vi se adreseze in mod direct, in definitiv, ati ales-o dintr-un motiv. Fie ca este vorba despre locatie, proximitatea fata de facilitati, pretul, trebuie sa existe o componenta care v-a determinat sa decideti ca o veti achizitiona. Identificati aceasta componenta pentru ca a trai si nu doar a locui in casa dumneavoastra, inseamna sa o faceti sa va reflecte personalitatea. Sa mentineti integritatea proiectarii si a stilului arhitectural al casei si in acelasi timp sa realizati designul interior al „casei de vis” poate sa presupuna un efort pe care este dificil sa il faceti de unul singur.

Acesta este momentul in care o echipa profesionista de designeri va poate oferi sprijinul. Studio Insign reprezinta o echipa de profesionisti care s-au instruit pentru a va face locuinta sa vi se potriveasca manusa. Acestia cunosc produsele si modalitatile de utilizare si optimizare a acestora si invata totul despre dumneavoastra, astfel incat sa inteleaga modalitatea prin care personalitatea si felul in care va amenajati locuinta sa cunoasca o ingemanare cat mai aproape de perfectiune. Amenajarea interioara este un aspect foarte important al zilelor noastre, astfel ca merita efortul, timpul si implicarea pe care o acordati alegerii si potrivirii unei tinute pentru un eveniment extrem de important. Cand va alegeti hainele, acestea trebuie sa fie comode si sa fie in culori in care va simtiti bine, apoi adaugati accesoriile care sporesc stralucirea si eleganta tinutei, astfel incat sa fiti multumiti de felul in care aratati. Faceti acelasi lucru si cu casa dumneavoastra si o veti adora.

Va invitam sa vizitati portofoliul Studio Insign pentru a vizualiza o serie de proiecte de amenajari interioare cu adevarat unice si personalizate:

Amenajari interioare case

Amenajari interioare apartamente