fbpx

Amenajari interioare glamuroase, pline de stil, cu alura de star hollywoodian

Gazda unuia dintre cele mai renumite talk-show-uri hollywoodiene, actrita de comedie Ellen DeGeneres este proprietara uimitoarei „Brody House”, locul considerat de cei mai multi ca fiind apogeul absolut in materie de „case-trofeu” al acestei jumatati de secol, in LA.

Reprezentand o adevarata viziune in ceea ce priveste stilul arhitectural modernist, impresionanta casa situata pe 2,3 hectare in Holmby Hills reprezinta capodopera unora dintre cei mai renumiti arhitecti si designeri ai sfasitului anilor 1940.

Gradinile care imprejmuiesc impresionanta proprietate sunt de culoare verde, luxurianta, cu copaci maiestuosi, oferind posibilitatea de savurare a fiecarui moment petrecut in aer liber.

Casa de vis a fost finalizată în 1951 si a fost prezentata publicului ca un exemplu stralucit al modernismului glamuros, fara egal, al LA-ului. Cu o suprafata de 11.511 metri patrati , casa in valoare de 39.800.000 de dolari are pereti de sticla si tavane boltite mari, care, toate deopotriva, contribuie la formarea senzatiei de impresionant si expansiv .

Atriumul este un izvor de lumina, un loc perfect de relaxare in caldura soarelui, la umbra unui copac batran, sublim.

 

Decorul in nuante neutre, cu precadere, cu accente de culoare rosie, creeaza atmosfera primitoare si calda.

 

Fiecare zona a casei debordeaza de lux prezentat intr-o forma neostentativa, plina de stil si eleganta, de la aleea de la intrarea in casa, pana la holuri, cele sapte bai si noua dormitoare ale impresionantei case de vis. Spatiile elegant definite, living-ul si celelalte zone destinate petreceriie si desfasurarii activitatilor din timpul zilei ofera multiple oportunitati de divertisment si relaxare.

Fie ca va doriti un design interior inspirat din viata glamuroasa a Hollywood-ului zilelor noastre sau din salile de bal elegante si sofisticate ale inceputului de secol XVIII, ca va doriti ca proiectul de amenajare interioara casa sa prevada ca functionalitatile sa fie integrate armonios in elemente de design interior menite sa va sublinieze stilul de viata sau daca designul minimalist va reprezinta asteptarile, specialistii Studio Insign raspund pozitiv celor mai incitante provocari de realizare a celor mai complexe, elaborate si pline de bun gust proiecte de amenajare casa.