fbpx

Amenajari interioare de pub destinse si atragatoare

 

Locul in care oamenii ies cu prietenii, sa se destinda si sa isi scoata din sistem o zi incarcata la birou sau o saptamana de activitati solicitante, barul sau pub-ul de succes este locatia in care amenajarea interioara creeaza atmosfera prietenoasa si confortabila, starea de siguranta si destindere.

Daca detineti un pub sau un bar si doriti sa transformati spatiul intr-o locatie primitoare si incantatoare, design-ul interior este modalitatea prin care sa va realizati acest scop. Prin amenajare interioara a Pub-ului, creati pentru cei care va trec pragul un ambient prielnic iesirilor in grup, conversatiilor si infiriparii noilor prietenii.

Specializati si in  amenajari interioare de pub-uri, profesionistii Studio Insign  sunt pregatiti sa va ajute in identificarea unei tamatici potrivite barului dvs., in functie de specificul si locatia acestuia.

Amenajarea interioara pentru bar sau pub poate fi realizata cu tematici variate: pescuit, vanatoresc, retro sau rok-n-roll. Considerat foarte apropiat de specificul unui bar rural, decorul vanatoresc poate fi utilizat si in zonele urbane, daca va doriti sa aduceti in mijlocul orasului atmosfera rustica. Atmosfera retro este dedicata localurilor romantice, pline de incarcatura emotionala si nostalgie.

O alta tema ce poate fi abordata este cea care include elemente definitorii locale. Aroma locala creata de elemente de amenajare interioara precum imagini sau peisaje, celebritati, personalitati sau obiective culturale poate fi un punct focal in ceea ce priveste amenajarea interioara a unui pub.

Daca prin designul pub-ului dvs. doriti sa redati atmosfera calda si primitoare din familie, una dintre modalitatile prin care puteti realiza acest aspect este sa puneti la loc de onoare propria mostenirea culturala si genealogica. Daca pub-ul este transmis din generatie in generatie, puteti insera fotografii care sa ilustreze evolutia in timp a barului, un crampei de istorie a locatiei.

Una dintre temele de suflet ale barbatilor este cea sportiva. Chiar si intre prieteni, instinctul de competitie si sportivitate isi face cunoscuta prezenta, iar discutiile pe teme sportive se realizeaza cu mult mai mult patos atunci cand elementele de amenajare interioara vin sa stimuleze dorinta de argumentare si contraargumentare, de sustinere a unui idol.

Desi ar putea sa para ca este specifica design-ului locuintelor, amprenta detinatorului pub-ului sau barului se va regasi in stilul de amenajare interioara adoptat. Studio Insign pune la dispozitia clientilor sai o echipa de profesionisti care propun proiecte de amenajare interioara care imbina in mod armonios trasaturile de personalitate ale detinatorului, specificul locatiei si tendintele in materie de design interior, oferind un ansamblu perfect in care este exprimata atmosfera ce se doreste a fi creata.

Alte proiecte de amenajare interioara: