fbpx

Amenajari interioare casa – descoperiti farmecul designului interior in stil eclectic

 

Bazat pe opozitia ancestrala, menita sa stabileasca echilibrul, stilul eclectic ofera proiectelor de amenajari interioare casa posibilitatea scrierii unei povesti, transpunerii acesteia si redarii in elemente de lumina si umbra, vechi si nou, clasic si contemporan, fantezie si simplitate a celor mai intense trairi si a atmosferei de universalitate armonizata in mod ideal.

Imbinand simtul estetic si artistic cu vastele cunostinte in domeniul culturii si stilurilor, designerii Studio Insign realizeaza proiecte de amenajari interioare casa in stil eclectic menite sa spuna povesti pline de romantism, eleganta si stil.

Versatil, cameleonic, chiar, stilul eclectic utilizat in amenajari interioare casa, realizat cu atentia pentru detalii, minutiozitatea si pasiunea marilor maestrii, ofera spatiilor o nota reprezentativa, unica, personala.

Romantic – modern, oriental -european, japonez – toscan, complex – minimalist, senzual – oficial, stilul eclectic poate fi definit prin toate acestea, dar mai simplu, prin ingemararea perfecta, in deplina armonie a celor mai bune caracteristici ale culturilor, curentelor si artelor.

Ingloband intr-o singura echipa experienta, profesionalismul, talentul artistic, abilitatea de a da viata celor mai anoste spatii, designerii de interior ai Studio Insign realizeaza proiecte de amenajare interioara casa menite sa fascineze prin armonie, eleganta si stil.