fbpx

Amenajare puburi, un trend mereu la moda

 

Incepem acest articol prin a explica exact ce inseamna un pub. Poate va intrebati sau v-ati intrebat de unde provine numele si ce-ar presupune mai exact. De aceea ne-am gandit sa incepem intai cu aceste clarificari.

Pubul reprezinta un concept aparte care se evidentiaza atat prin designul de interior specific, cat si prin atmosfera generata de muzica si ambianta generala. Pub vine de la denumirea in engleza „public house” = casa publica, loc dedicat unui numar mare de oameni.

Scopul pubului este de a permite oamenilor o socializare in masa, unde poti sa te relaxezi, sa te distrezi, ascultand o muzica buna si chiar poti dansa, un loc unde de asemenea poti manca, fiind un spatiu prietenos, cald, primitor. Designul de interior predominant in puburi este axat pe modelul englezesc unde predomina lemnul masiv, ambianta familiara care sa permita grupurilor mari de oameni sa se stranga si sa petreaca cateva ore de voie buna si relaxare. Scriitori celebri si-au gasit creativitatea in astfel de pub-uri precum Shakespeare de unde si-au facut prezenta opere marete precum Romeo si Julieta sau Hamlet. Pub-urile strang multi oameni pentru ca sunt incapatoare si pe langa bautura se serveste o gama variata de mancare, asadar spatiul trebuie sa fie primitor si confortabil pentru ca toate aceste actiuni sa imbie oamenii sa le treaca pragul si in special sa aiba parte de lungi  momente de buna dispozitie. Aerul familiar trebuie sa transpara din orice unghi, iar un aspect propriu pub-urilor sunt jocurile ce sunt puse la dispozitie clientilor precum cele de darts sau carti de joc.  Influenta irlandeza reiese din amenajarile interioare a multor pub-uri din Romania unde mobilierul poarta amprenta stilului originar. Se adopta in general stilul vintage, maro-ul si grena-ul predomina astfel de locatii, iar lemnul masiv se regaseste de la mese, canapele sau scaune pana la stalpi de sustinere sau lambriuri . Accesoriile poarta si ele un aer nostalgic, abajururi ample pot veni in ideea de intimitate prin lumina subtila si extrem de placuta ce o confera. Tablouri vechi sau poze axate pe teme sortive, de asemenea pot accesoriza aceste deosebite locuri destinate petrecerii timpului liber.

Spatii intime si extrem de prietenoase, pub-urile incep sa se diferentieze unul de celalalt prin accente de design care sa le dea o nota originala si plina de bun gust.

Studio Insign va ofera solutii personalizate pentru realizarea acestor minunate locatii, amenajari interioare, design interior de pub-uri executate la un nivel exceptional care intr-adevar sa faca diferenta .

Contactati-ne pentru a va convige!