fbpx
prefigurare-interior

Amenajare exterioara casa – prefigurarea unui interior fabulos

De cate ori aducem in discutie elementele definitorii pentru o casa, la prima vedere, tindem sa o analizam in principal din perspectiva aspectului exterior, deoarece acesta are menirea de a prefigura modalitatea in care se prezinta interiorul.

Pentru ca o casa sa va reprezinte si sa transmita grija si inclinatia pentru frumos, pentru o atmosfera primitoare si plina de rafinament, putem spune, fara sa exageram ca proiectul de amenajare exterioara este tot atat de important precum este cel de design interior.

amenajare exteriara casa, amenajare exterioara, design interior, studio de design interior Romania

Imbracand forme multifatetate, uneori nebanuite, un proiect de amenajare exterioara vine sa valorizeze si sa evidentieze aspectele pline de creativitate, originalitate si amprenta personala realizate prin elementele de design  interior.

Atunci cand gandesc un proiect de design exterior casa, designerii Studio Insign – studio design interior Romania – iau in calcul aceleasi aspecte si au in vederea celeasi principii pe care le aplica proiectelor de amenajare interioara, ceea ce face ca rezultatele obtinute sa fie unele de exceptie, care sa reprezinte in totalitate dorintele, viziunea si personalitatea proprietarilor, impletite intr-o compozitie omogena, rafinata si expresiva cu priceperea, profesionalismul experienta si simtul artistic al specialistilor.

design interior, design exterior, studio design interior Romania, amenajare exterioara

Plecand de la materialele, texturile si formele utilizate pentru realizarea aleilor, a modalitatii de dispunere si a tipului de lumini utilizate pentru iluminatul exterior al casei, stabilirea locului, dimensiunilor si a formelor spatiilor verzi amenajate prin proiectul de design exterior casa, toate aceste aspecte sunt menite sa faca diferenta intre un rezultat de exceptie si o insatisfactie estetica si functionala.

Reusind sa faca o trecere armonioasa, intr-o perfecta comuniune intre interior si exterior, specialistii Studio Insign – studio design interior Romania reusesc sa realizeze compozitii de exceptie, care sa incante privirea si care sa se constitue in declaratii de rafinament si bun gust, atat atunci cand este vorba de proiecte de design exterior casa, cat si cele de amanajare interioara a acestora.

design interior Romania, studio de design interior Rom,ania, amenajare exterioara, design exterior,

 

Daca va doriti proiecte de amenajare exterioara care sa reprezinte o frumoasa prefata a atmosferei de exceptie realizta prin design interior, va asteptam la Studio Insign, unde rafinamentul, profesionalismul si originalitatea va sunt puse la dispozitie pentru proiecte de exceptie.