fbpx
Amenajare-interioara-Apartament-la-malul-marii

Amenajare apartamente de lux

 

Amenajarea interioarelor a devenit un punct forte de delimitate a elementelor personale a fiecarui individ in parte. In amenajarea locuintei fiecare incearca sa se autodefineasca folosindu-se de elemente ce-l caracterizeaza si ii exprima personalitatea. Se incearca transpunerea dorintelor si pasiunilor in accesorii, in culori si in texturi ce ne definesc propriul stil, propria eleganta.

Studio Insign se adreseaza tuturor iubitorilor de frumos ce au in vedere amenajari aparte, amenajari care sa se defineasca cu caracterul si simtamintele fiecarui client in parte. Specialistii in design interior ai Studio Insign va vor asculta dorintele si vor incerca sa extraga acel ceva ce va diferentiaza, ce va face unici, pentru ca locuinta dumneavoastra sa fie una deosebita…unica. In portofoliul nostru de lucrari veti regasi amenajari ale unor apartamente cu totul deosebite, locuinte pline de personalitate si cu o ambianta aparte, dintre care vom enumera mai doj doar cateva: Amenajare apartament la malul marii – un proiect special cu multiple note feminine care sa defineasca stilul si dorintele proprietarei. O locuinta cu dichis ce degaja multa caldura si senzatia de buna-dispozitie generata de forme si culori ce se imbina perfect in intreg apartamentul. Va invitam sa vizitati AICI galeria foto.

Apartament Elegance – la fel cum si numele il recomanda, acest apartament trebuia sa emane prin toate elementele de amenajare ideea de eleganta si bun-gust. Este acel apartament care iti taie rasuflarea : e elegant, intim si extrem de stilat. Detaliile proiectului le puteti vizualiza AICI.

Apartament Dream Home – proprietarul avea in gand imaginea perfecta a spatiului in care-si dorea sa locuiasca, iar Studio Insign a decis sa puna concretizeze acest vis, realizand un proiect cu totul deosebit. Va invitam sa va convingeti AICI.

Pe final recomandam tuturor celor ce isi doresc sa aiba parte de acea locuinta la care fiecare din noi visam sa ne contacteze si sa afle mai multe informatii. Va vom oferi consultanta si sugestii personalizate, astfel ca rezultatul final sa fie exact asa cum ati visat.