fbpx
randare4_moej

Alaturari de stiluri pentru unicitatea proiectelor de design interior

De cate ori vi s-a intamplat sa trebuiasca sa alegeti intre doua lucruri opuse, dar care va plac in aceeasi masura?

Guvernati de contrariile care creaza totul unitar, aflati intr-un permanent joc al disonantelor, structurandu-ne viata in functie de acestea, asa cum facem in functie de noapte si zi, intneric si lumina, bun si rau, de fiecare data a trebuit sa alegem una dintre parti si sa ne identificam cu aceasta.

Din fericire, acest principiu nu trebuie sa se aplice si in alegerile noastre atunci cand vorbim depre proiecte de design interior casa.

Daca s-a intamplat sa stati in cumpana daca sa alegeti un stil vintage sau unul industrial pentru proiectul de amenajare interioara casa sau daca sa alegeti stilul modern sau clasic, venim sa va propunem niste combinatii fabuloase de stiluri, oferindu-va ocazia sa alegeti acel proiect de design interior casa care sa va reprezinte toate gusturile, alegerile, inclinatiile.

Ce ziceti daca pentru o compozitie armonioasa am putea crea un stil industrial vintage?

proiect design interior casa, design interior casa, design interior Romania

Ideal pentru casa, apartament sau chiar birou, acest stil de amenajare interioara este ideal pentru cei care adora piesele de mobilier care poarta patina timpului sau care sunt tratate astfel incat sa para ca provin din vremuri imemoriale, alaturate unor decoratiuni realizate din piese utilizate in fabrici sau din obiecte reutilizate, asa cum sunt masute de cafea din roti de bicicleta, care pot oferi aerul industrial chic al incaperii.

amenajare interioara, design interior

Desi par antagonice, stilul industrial si eleganta pot fi alaturate daca apelati la inventivitatea, creativitatea si experienta unui designer de interior.

Specialistii Studio Insign – studio design interior Romania– au realizata aceasta alaturare pentru realizarea unui proiect de amenajare interioara birou, iar rezultatul a fost unul fabulos.

Alegerea intre modern si clasic, dorinta de a ne bucura de fiecare dintre ele fara a crea dezechilibru a dus la aparitia stilului eclectic, pe care specialistii studioului de design interior Romania il utilizeaza cu maiestrie de fiecare data cand dorinta proprietarilor de realizare a proiectului de design interior casa este una care sa pastreze din eleganta si rafinamentul specifice stilului clasic, dar care sa se bcure si de liniile drepte, bine definite, functionalitatea si pragmatismul stilului modern.

design interior casa, studio de design interior Romania, studio de design interior

 

Indiferent care este dorinta dumneavoastra de alaturare de stiluri, de atmosfera realizata prin proiecte de design interior casa, specialistii Studio Insign – studio de design interior Romania reusesc sa surprinda si sa realizeze armonia menita sa va ofere confort si  implinire estetica.

design interior, studio design interior, proiect de design interior Romania