fbpx
liv15-ijbq_8akl

5 proiecte de design interior fabulous pentru living room

Cu totii suntem incantati sa avem posibilitatea sa ne relaxam in living room-urile noastre, la finalul unei zile stresante si solicitante si cum aceasta incapere este principalul loc in care ne petrecem timpul cu familia si prietenii, ne dorim ca elementele de design interior ce o compun sa imprime o atmosfera reconfortanta, relaxanta si plina de stil.

Pentru ca anotimpul amenajarilor interioare este in fiecare perioada a anului si pentru ca specialisti nostri reusesc sa imbine perfect dorintele proprietarilor cu experienta lor si necesitatea de functionalitate a spatiului, ne-am propus sa venim in fata dumneavoastra cu cateva proiecte de design interior living room realizate, pentru a va o feri o mica sursa de inspiratie.

Realizat pe principul stilului unitar, dar in acelasi timp cu elemenet menite sa surprinda si sa capteze atentia, elementele de design interior living utilizate pentru aceasta locuinta imbina robustetea si fermitatea lemnului cu delicatetea si culoarea materialelor textile, elemente ce se armonizeaza prfec, formand o imagine de ansamblu completa si complexa.

La realizarea acestui proiect de design interior living room, specialsitii nostri au optat pentru adoptarea stilului clasic, reflecatat prin alegerea pieselor de mobilier, materialele textile utilizate, prin modalitatea de tratare a pardoseli si a peretilor. Accentele de rosu imperial utilizate evidentiaza perfect tonurile de crem si auriu utiliazte pentru desavarsirea acestui design interior.

Acest proiect de amenajare interioara living cuprinde elemente de decorative simple, insa originale si pline de personalitate,specialisti nostri mizand pe farmecul tuselor vibrante de culoare, obtinand un ambient aerisit, luminos si primitor.

Abordand un stil luxury pentru acest proiect de amenajare interioara living, realizand un design interior care creeaza o ambianta complexa si moderna, plina de stil si eleganta. Imbinarea sinbiotica intre marmura, inox si panourile dacryl utilizate creeaza, impreuna cu gama cromatica formata din alb si beumarin un peisaj luxuriant, coplesitor si rafinat, oferind un design interior living menit sa taie rasuftarea si sa impresioneze prin grandoare.

Pentru acest proiect de design interior living designerii nostri au optat pentru utilizarea tonurilor de crem, maron si accente de violet, realizandu-se o unitate cromaica menita sa ofere farmecul elegant si plin de stil al saloanelor clasice, nobiliare. Picturile murale ofera un plus de originalitate si eleganta intregii case.

Amenajari interioare design interior

Realizarea proiectelor de design interior living care sa va reprezinte si sa exprime perfect atmosfera pe care doriti sa o impartasiti cu cei apropiati este una dintre specialitatile profesionistilor Studio Insign.

Luxury, eclectic, clasic sau modern, nu exista sil de amenajare interioara pe care specialistii Studio Insign sa nu il realizeze la superlativ, transpunand in practica imensul bagaj de cunostinte, experienta exceptionala, creativitatea si originalitatea demne de ilustrii artisti ai culturii universale.