fbpx
6_v92n

5 exemple chic si cozy de amenajare interioara baie

Fluenta elementelor de design interior, armonia formelor, a culorilor si a materialelor utilizate, abilitatea de a realiza o constructie unitara, care sa surprinda, dar in acelasi timp sa poarte lin trecerea dintr-o incapere in alta, care sa bucure si sa fascineze este secretul unui proiect de amenajare interioara fabuloasa, stapanit in totalitate de specialistii Studio Insign.

Proiectele de amenjare interioara realizate de studioul de design interior Studio Insign, au in vedere cele mai fine detalii, ingloband cele mai elegante si inovative elemente de design.

Atunci cand aveti in vedere realizarea unui proiect de amenajare interioara locuinta, trebuie sa acordati atentie uneia dintre incaperile care au menirea de a evidentia bunul gust si rafinamentul, atentia pentru detalii si grija pentru desavarsire, trebuie sa acordati atentie sporita elementelor de amenajare interioara baie.

Va prezentam cateva dintre proiectele noastre, pe care le puteti utiliza ca punct de inspiratie pentru proiectele viitoare de amenajare baie, pe care specialistii nostri vi le vor realiza, adaugand creativitate, inovativitate si originalitate.

Imbinand elementele de mobilier baie clasic, cu paleta de culori vesela si puternica, formand un joc plin de farme al elementelor decorative si al finisajelor, aceast proiect de amenajare interioara baie fascineaza prin eleganta, diversitate si jovialitate.

amenjara interiaora baie

Farmecul acestui proiect de amenajare interioara baie este oferit de aerul cald si elegant emanat de mobilierul de lemn masiv, care nu incarca spatiul, ci creeaza o fluenta armonioasa si rafinata.

design interior baie

Acest proiect de design interior baie este definit prin eleganta si rafinament, impletind functionalitatea cu stilul clasic reinterpretat, cu influente baroce. Elementele menite sa surprinda compun atat alipirea cromatica a cazii negre cu dusul auriu, precum si draperiile rosii ce vin sa vitalizeze si sa ofere un plus de stil tonurilor si nuantelor de crem utilizate pentru pereti, pardoseala si o parte a mobilierului.

amenjare interioara baie

Specialistii Studio Insign au utilizat pentru realizarea acestui proiect de design interior baie mobilier creat de renumiti designeri intenationali, care alaturi de paleta cromatica utilizata la realizarea paroselii si a peretilor, precum si dispunerea fiecarui element in parte, amplifica rafinat si elegant spatiul, oferind perceptia prospetimii si a valorificarii fiecarui detaliu.

amenajare interioara, design interior baie, proiect de design interior baie 

La realizarea acestui proiect de amenajare interioara baie, specialistii Studio Insign au realizat un flux omogen si creativ de eleganta, cu accente nobiliare, impletite rafnat cu stilul modern, contemporan, sugestiv si original.

proiect de amenajare interioara, design interior

Va asteptam in lumea fabuloasa a elegantei si rafinamentului intalnita in studioul de design interior Studio Insign, unde proiectele de amenajare interioara baie, amenajare interioara locuinta sau spatii publice de vis se transpun in realitate.