fbpx

5 camere cu design interior spectacular, din intreaga lume

Terasa in Kenya

Pentru o casa din Kenya amenajarea terasei intr-o modalitate cat mai captivanta si deosebita este o adevarata proba de creativitate si imaginatie, avand in vedere ca aceste calitati ale designerilor de interior trebuie sa concureze cu maretia si spectaculosul naturii. Coloanele realizate din copaci robusti, in perfecta simbioza cu piatra utilizata la realizarea constructiei reprezinta una dintre modalitatile prin care fabulosul este exprimat in amenajare interioara. Lipsa barierelor de orice fel intre salbaticia naturii si locuinta este o adevarata declaratie de libertate, comuniune si respect fata de natura si fabulosul pe care aceasta il reprezinta.

Camera de zi in Franta

In stilul de amanajare interioara a acestei incaperi, culorile si formele fantastice nu se limiteaza doar la mobilier si covoare, acestea imbraca si peretii si chiar tavanul, pictate fenomenal. Jocul de culori calde si reci care realizeaza atmosfera vesela si plina de exuberanta eleganta a acestei incapei reuseste sa exalte si sa bucure privirile chiar si acelora care prefera pentru design interior un stil mai sobru.

Bucatarie in Mexic

Juxtapunerea plina de stil a mobilierului clasic de bucatarie cu amplasarea moderna si in trend a acesteia, impreuna cu elementele multicolore traditionale, specifice Mexicului, transforma in mod fantastic spatiul de gatit intr-o adevarata revelatie a elegantei si bunului-gust.

Dining room in Londra

Peretii acoperiti cu tapet textil, in aceeasi nuanta si model cu tapiseria scaunelor si cu draperiile, stabilind ca dominanta cromatica rosul, elementele de design interior cu detalii rafinate creeaza atmosfera intima, cu accente nobiliare, specifice Angliei, invitand la respect si apreciere a valorilor artistice ale fiecarui detaliu.

Camera de zi in Bahamas

Imprumutand din lejeritatea, deschiderea, atitudinea casual specific americana, elementele de design interior ale acestei camere de zi invita la relaxare, la trairea intensa a fiecarui moment de relas din timpul zilei. Dominata de culori deschise, invioarata cu elemente de design interior multicolore, aceasta camera de zi ofera locatarilor imbinarea perfecta intre confortabil, natural si luminos.

Realizarea proiectelor de amenajare interioara care sa bucure simturile si sa satisfaca dorintele, in profunda armonie cu personalitatea si temperamentul proprietarilor este una dintre abilitatile designerilor Studio Insign.

Abilitatea de a imbina stiluri si curente astfel incat sa realizeze cele mai expresive si originale proiecte de design interior transforma specialistii Studio Insign in alegerea ideala pentru realizarea celor mai elegante proiete de amenajare interioara.

Va invitam sa vizualizati galeria foto cu doar cateva dintre realizarile echipei noastre de specialisti in design interior.