fbpx

2016-2017 Yearbook – Office, Logistic and Industrial Parks, Transilvania Business – Servicii design interior si exterior by Studio Insign

Studio Insign ofera servicii complete de design interior, realizarea de proiecte si randari efectuate de profesionisti cu o vasta experienta, management de proiect si consultanta achizitii.

Astfel, livram de fiecare data proiecte la cheie, personalizate pentru fiecare dintre clientii nostri.

Reunind designeri si arhitecti talentati, cu referinte remarcabile atat in tara cat si international, Studio Insign este specializat in realizarea de proiecte HoReCa, rezidentiale, publice sau sedii firma.

Indiferent de provocarea lansata, fie ca este vorba de apartamente, case, hoteluri, restaurante, cafenele, cluburi, spatii publice, propunerile oferite sunt printre cele mai inedite si valoroase.

In plus, Studio Insign se bucura de parteneriate cu branduri de producatori si studiouri de prestigiu din Italia, Franta si Spania, astfel incat proiectele realizate sunt la cele mai inalte standarde.

Studio Insign este membru Design Society, iar proiectele echipei noastre se bucura de recunoastere internationala, aflandu-se an de an printre cele mai bune amenajari in cadrul unor importante concursuri de profil precum Design et al & The International Design Awards sau SEE REAL ESTATE AWARDS.