fbpx

Sticla este ideala pentru placarea peretilor si podelelor

Inovaţiile în domeniul finisajelor indică sticla drept unul dintre cele mai rezistente şi moderne materiale pentru placarea podelelor şi pereţilor unei locuinţe. Designerii Studio Insign explică faptul că sticla este la fel de sigură ca orice alt element, dar că din punct de vedere al aspectului, este mult mai spectaculoasă decât alte finisaje.

La realizarea pardoselilor din sticlă se foloseşte sticla laminată care este realizată din cel puţin trei foi de geam din sticlă securizată. Partea superioară a plăcilor de sticlă este sablată pentru a preveni alunecarea. Dar de ce sa optaţi pentru pardoselile din sticlă în defavoarea altor finisaje? Designerii Studio Insign va arată câteva dintre atuurile acesteia: sticla reflectă lumina şi conferă luminozitate sporită interiorului, are un aspect frumos, fiind un element inedit şi original în amenajare, este foarte rezistentă deoarece este tratată în mod special şi, nu în ultimul rând, poate fi utilizată în orice încăpere din locuinţă, inclusiv în băi şi bucătării, dar şi în spaţii cu trafic mare, precum magazine, cluburi sau cafenele.

Sticla pentru placări este disponibilă într-o multitudine de culori şi modele. Sticla poate fi personalizată în funcţie de proiect prin serigrafiere, vopsire şi pictare.  Aplicarea sticlei pe pereţi sau podele este o operaţiune care nu necesită mult efort, dar care trebuie făcută de un specialist şi este tratată astfel încât zgârieturile să nu fie vizibile.

foto: Galeriile Noblesse