fbpx

Solutii de depozitare

 

Indiferent care este dimensiunea unei locuinte, soluţiile de depozitare şi organizare a unui dressing trebuie să fie inovatoare. Fiecare zonă  a casei trebuie să fie exploatată astfel încât să fie create spaţii de depozitare, însă secretul este ca acelea să nu arate încărcate, iar aici intervine rolul nostru, al designerilor. Trebuie să recunoaştem, cu atît de mulţi pantofi, haine, genti şi accesorii, pare imposibil să avem destul spaţiu pentru ele, dar acest lucru se poate.

 Fie dedicaţi o cameră doar pentru a depozita lucruri şi haine, fie amenajaţi un dressing ţinând cont de necesităţile dumneavoastră.  Mobilierul bine compartimentat este elementul care vă va ajuta pentru a avea o casă organizată. În cazul în care aveţi o cameră de dressing, este foarte fashionable să amplasaţi acolo un divan sau o măsuţă de machiaj. Cu siguranţă vă veţi petrece ceva timp în acea încăepere gândindu-vă ce ţinută să purtaţi, aşa încât este indicats ă vă simţiţi confortabil. 

Dacă, însă, spaţiul nu vă permite, trebuie să daţi frâu liber imaginaţiei pentru a indentifica care sunt zonele din casă unde puteţi depozita lucruri.  Fiecare uşă se poate dovedi un bun suport pentru eşarfe, holuleţul de la intrare dacă este bine gândit poate să cuprindă un cuier şi un mic  raft pentru pantofi şi, de ce nu, spaţiul de sub scară poate fi locul ideal pentru a depozita pantofii.

 

Sursa foto: www.houzz.com