fbpx

Perdelele cu broderie-optiunea perfecta pentru casele elegante

 

O cameră somptuoasă are nevoie de perdele pe măsură pentru ca imaginea interioară să fie completă. Din fericire, există o gamă diversificată de perdele din materiale preţioase precum voalul, mătasea, brocardul, etc.  Specialiştii în design interior de la Studio Insign vă sfătuiesc ca în cazurile în care aveţi o casă amenajată în stil clasic, cu influenţe baroc, empire, romantice, să nu ezitaţi să optaţi pentru perdelele brodate. 

Bineînţeles,  trebuie să alegeţi broderii care să nu încarce aspectul camerei, ci doar să îl completeze.  Aşa cum şi mobilierul este în diferite stiluri, şi în cazul perdelelor vorbim de aceleaşi principii. Designerii Studio Insign vă explică faptul că există broderii care sunt amplasate la bordurile inferioare ale perdelelor, în mijloc sau pe marginile acestora.  

Cu cât broderiile sunt mai complicate şi mai ample, cu atît perdelele sunt mai frumoase. Există perdele formate dintr-o singură bucată sau din două. În funcţie de acest lucru, trebuie să optaţi pentru sisteme de prindere adecvate. Este foarte important ca perdelele să fie de calitate superioară pentru că în caz contrar camerele vor arăta kitsch şi, mai mult decât atât, se vor deterioara foarte repede. Atenţie, însă, perdelele cu broderii necesită o îngrijire specială atunci când sunt curăţate, însă acest lucru este un efort mic în comparaţie cu frumuseţea şi eleganţa pe care o conferă camerei unde sunt amplasate.

 

Foto: Galeriile Noblesse