fbpx

Organizati zona pentru servit masa din bucatarie

 

Dragii nostri, va propunem să ieşiţi un pic din tipare să regândiţi spaţiile  asemenea celor pe care le vedeţi în revistele de specialitate din străinătate. Nu este dificl să faceţi fiecare colţ al casei un loc minunat! Noi vă ajutăm şi vă stăm la dispoziţie cu cele mai pertinente sfaturi şi idei.

De exemplu, masa clasică din bucătărie poate fi înlocuită cu o zonă frumos decorată unde să serviţi micul dejun sau o cina rapidă. Un prim pas este să alegeţi spaţiul. Îl măsuraţi şi, chiar dacă veţi constata că este destul de https://health-e-child.org/buy-modalert-online/ redus, nu vă speriaţi, există soluţii pentru orice. O masuţă îngustă, două taburete şi o vază frumoasă cu flori sunt alegerea perfectă. Nu uitaţi de colţare! Acestea se dovedesc a fi ideale atunci când nu ştiţi cum să organizaţi un spaţiu aflat între doi pereţi. Sunt confortabile si daca optati pentru cele care au si un sistem de depozitare sub sezut, veti mai putea buy antibiotics ascunde din obiectele pe care nu le folositi in mod frecvent.

Nu sunt de neglijat nici banchetele pe care puteţi pune multe pernuţe colorate, pentru a înveseli mai mult atmosfera.  Noua zonă pentru servitul mesei va fi pusă în valoare corespunzător cu ajutorul corpurilor de iluminat şi al xanax bars accesoriilor. Corpurile de iluminat trebuie să aibă forme corespunzătoare designului interior din această cameră, iar accesoriile pot  fi variate, de la obiecte vintage, recondiţionate, până la cele care poartă semnătura unor designeri celebri.

Foto: www.houzz.com