fbpx

Mobilier multifunctional pentru camerele de copii

 

Camerele de copii sunt încăperi dificil de amenajat pentru că trebuie să fie mobilate, dar şi să rămână suficient spaţiu de joacă, iar dacă într-o singură stau doi copii, misiunea este şi mai grea. Din fericire, designul de produs se dezvoltă constant ţinând cont de necesităţile cotidiene şi se adaptează acestora, iar designerii au conceput piese de mobilier multifuncţionale.  Astfel, un pătuţ este şi un minunat spaţiu de depozitare fiind prevăzut cu sertare şi cu rafturi. 

Nu trebuie să vă temeţi că cei doi copii nu vor avea loc suficient dacă vor sta în aceeaşi cameră pentru că există paturi supraetajate. Cărţile şi jucăriile vor sta aşezate frumos pe rafturi, iar hăinuţele îşi vor găsi locul în sertare. Fiecare colţişor trebuie optimizat, ca atare treptele care fac legătura între paturile suprapuse ascund sertare, sau sub scara de legătură se află un dressing.  Biroul este integrat în dressing şi o noptieră bine gândită poate deservi două pătuţuri alăturate. Multumită imaginaţiei designerilor de produs, cel mic va avea mult mai mult spaţiu la dispoziţie pentru a se juca şi pentru a-şi dezvolta creativitatea. 

Mobilierul pentru camerele de copii este vesel, colorat şi cu forme inedite, cum ar fi paturi formă de corabie, de măr sau de elefant.  Designerii Studio Insign recomandă şi utilizează acest mobilier multifuncţional în camerele de copii pe care le tranformă în adevărate tărâmuri de poveste.

Foto: Galeriile Noblesse