fbpx

Inspiratie in stil modern

 

Stilul modern este caracterizat de linii simple, de piese de mobilier cu un design interesant, adaptat unei vieţi active. Există şi părerea că stilul modern este unul rece, uşor auster, mai ales din cauza combinaţiilor de culori destul de terne. Ei bine, noi vă spunem că stilul modern este foarte primitor, iar casele decorate astfel sunt cozy.  Interioarele moderne pot fi luxoase şi în acelaşi timp prietenoase. Un interior modern este de cele mai multe ori sculptural şi funcţional.

 Pereţii uni şi liniile arhitecturale drepte imprimă un look ordonat şi luminos. Mobilierul tipic stilului modern este lipsit de ornamente şi intr-un interior în acest stil întotdeauna există o piesă statement. Aceasta se consideră a fi, de cele mai multe ori, elementul de la care sau în jurul căruia se creează un ambient.  Într-un astfel de interior, iluminatul este foarte important, acesta având rolul de a completa atmosfera creată de mobilier, accesorii şi finisaje. Mai mult, cu ajutorul corpurilor de iluminat atent alese se obţin zone de interes, se evidenţiază elemente arhitecturale.  

Simplitatea poate deveni sterilă, tocmai de aceea este indicat să integraţi în interiorul modern câteva accente de culoare. Pattern-uri şi materialele alternative, luxoase sunt elementele care vor da un plus de farmec interiorului modern.  

 foto: www.Houzz.com