fbpx

Dormitorul- idei inedite de decorare

Camera destinată odihnei şi relaxării este dormitorul al cărui design interior este extrem de important. Acordăm o atenţie deosebită amenajării acestei camere pentru a crea un ambient primitor, odihnitor şi nu în ultimul rând elegant.  Pe lângă pat care poate avea diferite dimensiuni şi forme, pereţii din dormitor sunt importanţi, aceştia contribuind la obţinerea unei atmosfere unice. 

Trendul în materie de design interior ne arată că peretele din spatele patului joacă un rol important, acesta completând frumuseţea pieselor de mobilier. Vă prezentăm câteva idei de decorare a acestui perete printre care se numără capitonarea acestuia cu materiale textile, indicate fiind cele utilizate şi la pat, îmbrăcarea peretelui cu lemn sau cu tapet cu modele inedite şi nu în ultimul rând, peretele din sticlă. 

Oricare dintre aceste idei vor conferi un plus de farmec dormitorului şi, în funbcţie de stilul casei veţi identifica şi cea mai indicată metodă de decorare. Nu uitaţi: Pereţii albi nu mai sunt la moda!

Dacă nu aveţi curaj să puneţi pe pereţi materiale textile, lemn sau sticlă, puteţi alege o ramă fastuoasă, de dimensiuni mari, pe care să se profileze patul.

Foto: www.Houzz.com