fbpx

Dining-ul, zona unde se aduna intreaga familie

 

Mesele în familie sunt cele mai plăcute, mai ales dacă sunt organizate într-un cadru primitor. Nu neglijaţi zona de dining atunci când realizaţi proiectul de design interior, este sfatul nostru avizat.  Este adevărat că în dining masa şi scaunele sunt piesele principale, dar atenţie şi la celelalte elemente care au rolul de a completa tabloul general. Dulapurile pentru veselă, corpurile de iluminat şi accesoriile trebuie neapărat să fie în acelaşi stil cu mobilierul de bază, însă toate aceste elemenete complementare, din punct de vedere cromatic, pot fi folosite pentru a da mai multă culoare şi farmec zonei de dining. 

Dar să vorbim un pic de mobila pentru dining. Mesele şi scaunele pot fi confecţionate din lemn, materiale plastice sau metal, în funcţie de stilul din care fac parte. De exemplu, stilul clasic se caracterizează prin mobilier din lemn sculptat. Pentru că este posibil să aveţi oaspeţi, cel mai indicat este să optaţi pentru mese extensibile. În acest fel, toata lumea va sta comod şi se va putea delecta cu mâncărurile dumneavoastră.  Scaunele este bine să fie capitonate sau să aibă pernute confortabile.

În funcţie de preferinţele fiecăruia, în zona de dining pot fi amplasate lumânări, vaze de dimensiuni mari cu flori sau accesorii cu o anumită tematică, toate fiind combinate pentru a forma un tot unitar.

Sursa foto: www.houzz.com