fbpx

Cum sa obtinem un interior exotic

 

Cum ar fi să simţiţi briza oceanului şi mirosul plăcut al unor flori exotice zi de zi în locuinţa dumneavoastră? Dacă vă veţi decora casa în stil tropical, nu veţi avea parte chiar de toate aceste beneficii, însă cu siguranţă veţi reuşi să aduceţi  la interior atmosfera plajelor cu nisip auriu cu ajutorul unor piese de mobilier bine alese şi a unor accesorii inspirate. Un prim sfat pe care vi+l dam este ca piesele de mobilier să fie potrivite atât pentru interior cât şi exterior, iar ca materiale este bine să vă orientaţi spre ratan, iută, zambila de apă, în general, materiale naturale.  

Pentru o atmosferă originală, asemenea celei de pe insulele fermecătoare, optaţi pentru noduri marinăreşti, vâsle, plăci de surf, scoici imense pe care să le integraţi în amenajare. Stilul tropical înseamnă confort şi relaxare, iar această stare este uşor de obţinut cu ajutorul canapelelor cu multe perne moi. Din punct de vedere cromatic, verdele şi albastrul marin, albul, cremul şi nisipiul sunt cele mai indcate culori. 

Pentru un look autentic, alegeţi pentru ventilatoare de tavan care sigur vor avea un rol important în completarea aspectului interior al casei. Nu uitaţi să amplasaţi la interior şi plante înalte, cu frunze mari. Dacă vi se pare prea complicat să aveţi grijă de plante sau spaţiul de care dispuneţi nu este suficient de luminos, farmecul tropical va fi conferit cu ajutorul ţesăturilor cu printuri în acest stil.

foto: www.houzz.com