fbpx

Cum sa obtinem o casa in stil eclectic

 

Observăm ca trendul in amenajarile interioare internationale este stilul eclectic , dar trebuie specificat faptul că acest stil nu este o noutate, el fiind folosit în secoul al XIX-lea şi este caracterizat prin combinaţia de elemente din diverse stiluri istorice într-o singură lucrare.  Ei bine, acest stil eclectic este, de fapt, o alăturare de piese de mobilier în diferite stiluri de la cel clasic, la cel baroc sau romantic alături de cele moderne, create de designerii actuali, în forme inovatoare, o combinaţie de texturi şi nuanţe. 

Stilul eclectic este un stil permisiv, fiind ocazia perfectă de a aduna într-un singur interior tablouri, rame foto şi diverse alte obiecte de decor. Aranjate cu grijă, la fel cum se vede în imaginile acestor interioare, toate piesele pot forma unb tot unitar, un spaţiu primitor, elegant şi, de ce nu, extrem de original. Vă putem spune că atât noi, designerii de la Studio Insign, cât şi colegii noştri de peste hotare, alegem în proiectele noastre de design interior mobilier sau accesorii preţioase, care devin piesele statement ale amenajării.  

Dacă vă doriţi un interior în stil eclectic, mixaţi cu atenţie produsele şi mobilierul, încercând să identificaţi elemente comune şi care se completează unele pentru celelalte, pentru a fi siguri că noul spaţiu este elegant şi corect amenajat. În proiectele de design interior realizate de birouri de design interior din SUA puteţi observa că predomină culorile, dar că sunt utilizate frecvent şi combinaţiile uşor mai sobre, precum argintiu, negru, alb, însă nelipsite din toate acestea sunt corpurile de iluminat cu forme inedite şi oglinzile mari, cu rame originale.

Sursa: www.Houzz.com