fbpx

Ceasurile, estetice si functionale – accesorii si decoratiuni interioare

Vi s-a întâmplat să vă uitaţi în interiorul casei şi să constataţi că parcă ceva lipseşte? Ei bine, cu siguranţă ar trebui să verificaţi dacă nu cumva aţi omis să alegeţi accesorii şi decoraţiuni. Designerii Studio Insign vă sfătuiesc ca una dintre decoraţiunile pe care le alegeţi pentru casa dumneavoastră să fie un ceas. Ei bine, ceasul nu doar că are o funcţie practică, dar are şi una estetică, iar dacă este ales corespunzător cu stilul amenajării, ci siguranţă va schimba sau completa designul interior. 

 Când alegeţi un ceas, trebuie să ţineţi cont de câteva lucruri. De exemplu, este foarte important să decideţi în ce încăpere veţi amplasa ceasul:dacă îl puneţi în bucătăria care are mobilier în stil rustic puteţi alege unul din lemn sau din plastic care imită lemnul, in diferite forme.  Dacă aveţi o bucătărie în stil modern sau glamour, ceasul trebuie să fie în acelaşi ton cu piesele de mobilier. Dacă ceasul va fi pus în living, birou sau pe hol, există nenumărate opţiuni. Dacă aveţi o casă spaţioasă şi care este decorată în stil clasic, puteţi să montaţi un ceas pendulă care va conferi eleganţă şi somptuopzitate interiorului.  În cazul unui interior de dimensiuni mai reduse, veţi opta pentru un ceas mai mic. 

Există ceasuri care pot fi puse pe perete, dar şi cele care sunt asemenea unor decoraţiuni, au suport şi pot fi aşezate pe birou, în bibliotecă, în vitrină, etc. Ceasurile pot fi din metal, alama, sticla, materiale plastic, lemn, etc, iar designerii Studio Insign ne sfătuiesc ca, indiferent de modelul pe care îl va avea ceasul pe care îl alegem să ţinem cont de faptul că frumuseţea acestuia va fi pusă în valoare doar dacă este integrat într-un interior corespunzător.

Foto: Galeriile Noblesse