fbpx

Aduceti culoarea in casa cu ajutorul veselei

Culorile sunt extrem de importante în orice amenajare. Tocmai de aceea, designerii Studio Insign recomandă ca în bucătăria dumneavoastră să existe veselă, căni şi pahare colorate. Trebuie să ştiţi, însă, că acestea nu pot fi utilizate atunci când aveţi oaspeţi şi trebuie să serviţi o cină sau un prânz festiv, dar sunt ideale pentru mesele împreună cu membrii familiei.

Utilizarea acestora împreuna cu o faţă de masă colorată, în ton, va contribui la instalarea unei stări de bine. Mai mult decât atât, cei mici vor fi încântaţi să mănânce din vase colorate. De asemenea, un set de căni sau ceşti colorate, din porţelan, expuse la vedere, vor înveseli atmosfera din bucătărie. Vesela colorată este ideală şi pentru momentele de vară când masa este servită în foişorul casei sau pe terasă. Există o varietate extrem de mare de produse cu diferite patternuri care să vă resprezinte şi care să se potrivească cu sezonul în care le utilizaţi. Designerii Studio Insign spun că o bucătărie lipsită de un strop de culoare este anostă.

Tocmai de aceea este indicat să aduceţi culoarea cu ajutorul veselei de acest gen. Tendinţele internaţionale în materie de decoraţiuni şi veselă de bucătărie recomandă porţelanul sau ceramica pictată manual sau industrial, tonurile calde, diafane şi patternurile inspirate din natură, dar nu numai. La târgul internaţional Maison et Objet, ediţia de primăvară 2013, de la Paris, producători din toată Europa au prezentat colecţii colorate, atrăgătoare prin modele şi prin combinaţiile cromatice diverse.

Foto: Galeriile Noblesse