fbpx

Salon de mobila MILANO 2012

In fiecare primavara, Milano devine capitala internationala a designului pentru o saptamana, fiind gazda celui mai mare targ de mobilier din lume – „Salone del Mobile Milano”. Anul acesta, in aprilie, 1.426 de companii expozante au ocupat o arie de 157.000 de m² si au prezentat cele mai noi tendinte in mobilier. Intr-un loc in care extravaganta si rafinamentul nu sunt separate de calitate si utilitate, companiile si-au expus cele mai asteptate creatii in materie de design mobiliar, pentru toate stilurile, utilizand toate tipurile de material.

Aflandu-se la cea de-a 51-a editie, „Salone del Mobile Milano” a reusit sa surprinda din nou, printr-o expozitie cu totul originala – de la editiile anterioare, cand se miza pe impresionarea vizitatorilor prin dezvaluirea unor noi piese, anul acesta creatorii au incercat o abordare noua – sa vezi si sa crezi. De la schitele originale ale prototipurilor, pana la masinile industriale germane ce au fost folosite in crearea unor piese, toate trucurile creatorilor au fost la indemana vizitatorilor spre a-i uimi – una dintre aceste masinarii gigantice a reusit sa creeze scaune din plastic chiar in fata vizitatorilor in cadrul expozitiei „The Future in the Making”.

Designerii de la Studio Insign va propun o incursiune din interiorul acestui eveniment unic in materie de design pentru mobila si accesorii. Produsele de design au atras si anul acesta admiratia prin materialele inedite , forma si culori .

foto: Galeriile Noblesse